Adesea suntem pusi in fata unor conflicte dintre valorile, pasiunile si obiectivele personale si presiunile, cerintele exterioare, la job, familie..etc . Ne aflam constant in momente de alegere si schimbare…

Coaching-ul iti clarifica adevaratele teluri si prioritati in mijlocul cerintelor si deadline-urilor zilnice. Cu ajutorul flexibilitatii si folosirea eficienta a timpului, coachingul te ajuta sa ramai conectat cu obiectivele si valorile tale in mijlocul activitatilor. Coachingul este „un antrenament mental si emotional”. Te antreneaza sa vezi si sa simti care este cea mai buna solutie pentru tine, sa descoperi resurse care sa-ti amplifice potentialul, sa gasesti perspective noi din care poti vedea situatia si sa actionezi in acord cu ele.

Coaching-ul este managementul schimbarii. Suntem adesea pusi in situatii provocatoare date fie de un nou job, afacere, relatie, parteneriat. Coach-ul te ajuta sa treci prin schimbare usor si in timpul cel mai scurt.

Fiecare dintre noi ne dorim sa ne traim ‚visele’. Coaching-ul ne ajuta sa cladim un pod intre ‚realitatea’ de acum din viata si ‚visul’ nostru. Coach-ul ne asista ca sa depasim „scuzele” din calea schimbarii, fie frici, tipare vechi, convingeri limitative, obiceiuri nefaste si sa construim/traim noi obiceiuri, convingeri si bucuria de viata..etc. Coaching-ul te invita sa arunci o privire noua asupra a Cine Esti Tu si cum iti folosesti talentele unice, timpul si energia cu atentie speciala pe armonia dintre viata privata si cea profesionala.

 

 

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *