Naturaletea cu care ne nastem… Ca si copii ne nastem absolut naturali, fara frici, fara sa stim ce inseamna limite, sa nu avem…,fara sa stim ca nu e posibil sa traim in abundenta. Suntem plini de energie si vitalitate.

Conditionarile primite. Prima conditionare primita este chiar identificarea cu numele nostru. La inceput ca si copii ne spunem noua insine- el.  Nu ne identificam inca cu acest nume, cu eu-l nostru. Apoi alte conditionari precum- cele de rasa, de tara in care ne nastem, familia, statutul social. Ne identificam cu toate aceste ‚limite’. Apoi cele legate de A primi iubire vs. A nu primi. Invatam ca, pentru a primi iubire si atentie trebuie sa fim intr-un anumit fel. Deci invatam ca‚ Nu suntem Bine asa cum suntem si trebuie sa fim altfel.’ Asa incepe nevroza…

Procesul de de-programare.  Exact. De-programarea de conditionari, adica de toate lucrurile false care ne-au fost implementate precum niste virusi. False insemnand tot ce ne limiteaza. Pentru ca, in esenta suntem Nelimitati si Abundenti. Precum natura si spiritul. De ce am fi mai putin!?

Metode de de-programare. Metodele propuse nu va aduc cunostinte noi, tehnici dragute de adaugat in biblioteca deja existenta. Ceea ce va propun este o dez-invatare. Pentru ca este diferit sa ai cunostinte vs. sa fii intelept. Inteleptul traieste si a invatat din experiente. Invatatul traieste doar din carti. Procesul este unul de eliberare de fals. Prin tehnici de exprimare si eliberare emotionala, de meditatie Osho, N.L.P., terapii bio-energetice, respiratie… etc Toate ne ajuta ‚sa constientizam’ un tipar, o convingere limitativa, o conditionare sau identificare mai veche. In felul asta, ne eliberam si revenim la o stare de a fi pur si simplu Naturali.

Transformare vs. Dezvoltare. Acesta este un proces de transformare. Atat workshopurile cat si coachingul individual nu au scopul sa te dezvolte si sa adauge ceva la ce deja stii. Ele au scopul sa de-conditioneze. Sa produca o transformare interioara. De aceea am ales sa aduc o diferentiere intre Transformarea Individuala si Dezvoltarea personala.

Observatorul interior. Dincolo de conditionari exista in interiorul nostru un Centru de comanda. Un Observator. Un Martor. Care nu a fost niciodata afectat de vocea conditionarilor primite. Este un Martor Tacut. In esenta Calatoria noastra este spre a redecoperi acest Centru.

Intoarcerea la esenta/ Sky Mind. Fiind in Centrul nostru, traim si alegem altceva. Vechile tipare exista tot acolo. Dar ce e diferit este faptul ca, Acum, avem posibilittea sa facem Noi Alegeri. In Centrul nostru traim Sentimente precum Iubire, Libertate, Curaj, Risc, Vointa, Forta, Rabdare, Entuziasm, Vitalitate, Compasiune.

Calatoria conteaza in final…

Pe ‘drum’:

1. Relaxeaza-te si fii cat mai Usor si Natural!

2. Fii Martorul gandurilor si starilor! Lasa-le sa treaca precum norii de pe cer!

3. Urmeaza-ti bucuria! Fa ceea ce-ti place in viata ta! Risca!

4. Abandoneaza-te catre Ceva mai Inalt!

Si nu in ultimul rand – Fii jucaus! Seriozitatea e de domeniul trecutului.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *