Andrew Barnes din nou in Romania: 2 workshopuri pentru Relatii Constiente si Sexualitate Sacra

Astazi Sky Mind va recomanda doua evenimente cu Andrew Barnes, sexolog specializat in psihologia relatiilor, practician expert in metode orientale de vindecare si autorul bestseller-ului “Relationship Tantra”.

Expert de renume mondial, creator al unui program international de relatii echilibrate si coaching pentru sexualitate, Andrew Barnes ghideaza persoane singure si cupluri in cultivarea unei autentice cunoasteri a propriei persoane, a propriei senzualitati si in aprofundarea intimitatii si comunicarii complete cu celalalt. Mai multe detalii despre el gasiti aici: http://www.awakeningwithin.org.au/

Atelierul “Tantric Body De-armoring”

Bucuresti, 30 oct.- 2 noi. 2014 cu Andrew Barnes

Cunoscut trainer international, sexolog, autor si coach, Andrew a sintetizat elocvent:
“Starea noastra naturala este aceea de a trai bucuria, iubirea, extazul, expansiunea si forta. Dar istoria personala, viata si experientele de tot felul ne stau in cale. Fiecare dintre noi se opune intr-o anumita masura acestei stari naturale de bine din dorinta de a evita suferinta. Aceasta protectie ia in cele din urma forma unei armuri care exista la nivel mental, psihic, fizic si care blocheaza energia sexuala”.

Ca urmare experientelor neplacute din viata care ne-au generat frica, durere, resentimente, am adunat constient sa nu, contractii specifice care ne afecteaza psihic si chiar fizic. Aceste tensiuni se cumuleaza in timp pana cand devin asemenea unor benzi rigide care se stocheaza in interiorul tesuturilor corpului. Ajungem treptat sa purtam in trupul nostru o structura asemeni unei armuri care blocheza curgerea naturala a fortei vietii. O structura care ne impacteaza sanatatea, vitalitatea si sexualitatea; care ne amplifica stresul si impiedica accesul la experimentarea starilor elevate de constiinta.

Evolutia se face prin expansiune; armura ne mentine intr-o stare constanta de contractie.
Inspirat din vechile ritualuri de vindecare, Andrew a dezvoltat o metoda de de-armouring care elibereaza blocajele si permite apoi deschiderea catre experimentarea fericirii inascute. Pe o cale perfect naturala se ajunge la o echilibrare psihomentala care produce transformari profunde ce vor fi resimtite atat psihic cat si fizic. Este o metoda de vindecare si de reconectare plenara cu forta vietii.

Este o metoda care:

  • deblocheaza energia;
  • vindeca traumele;
  • restabileste echilibrul fizic si emotional;
  • imbogateste trairea propriei sexualitati;
  • aduce relatia de cuplu la un nivel de implinire inimaginabil.

Andrew a dezvoltat o metoda unica, eficienta, rapida, extrem de simpla si puternica, o metoda revolutionara care ajunge la sursa blocajelor sexuale si emotionale si ne redeschide catre fericire si implinire.

Investitie 280 euro

75 ron. discount folosind codul de reducere. Cu rugamintea sa imi scrii pe adresa “[email protected]” pentru a primi “codul personalizat de reducere”.

Investitia in acest atelier este de 280 euro. Pentru participantii la workshopuri si cititorii Sky Mind organizatorii ofera un discount special de 75 ron. Pentru detalii complete despre eveniment aflati mai multe pe acest eveniment Facebook sau direct de la Gabriela prin telefon 0720 025 265 sau la adresa de email [email protected].

**********************************************************************************************************************************************

575394_10151397146230986_1162514812_nWorkshop  “Adevarul ascuns despre dragoste si relatii”

Bucuresti, 25-26 oct. 2014 cu Andrew Barnes

In acest workshop intens de doua zile, Andrew ne conduce intr-o profunda calatorie interioara. Ne dezvaluie intr-o maniera unica si directa aspecte ce constituie bazele interactiunii naturale si spontane intre sexe. Ne ajuta sa intelegem cum putem avea relatii sanatoase atat in culpu cat si cu cei din jur.

Sunteti bineveniti la acest Workshop daca doriti sa:
-aveti o comunicare si conexine autentica cu prietenii, familia si in relatia de cuplu,
-intelegeti de ce repetati in relatii aceleasi pattern-uri care au condus in trecut la probleme majore,
-intelegeti ce este adevarat pentru voi in fiecare moment mai degraba decat sa va lasati prinsi in dramele trecutului,
-aflati ce este femininul si respectiv masculinul MATUR, si cum poate fi trezit si dinamizat.

Acest minunat si transformator workshop va poate ajuta sa:
-va vindecati ranile emotionale,
-invatati despre dinamica masculin/feminin pentru a mentine armonia,
–deprindeti valoroase modalitati de a relationa cu voi insiva precum si cu ceilalti,
-descoperiti ce declanseaza frica si reactiile subconstiente in relatiile pe care le aveti,
-actionati in loc sa reactionati la anumite situatii de stress,
-descoperiti si sa aprofundati intimitatea in relatiile sexuale,
-va dezvoltati increderea in sine si sa va acceptati asa cum sunteti.

Workshop-ul este adresat atat persoanelor individuale cat si terapeutilor, psihologilor, specialistilor in comunicare si coaching. Tuturor celor care doresc sa isi inteleaga profund mecanismele interioare de expresie si comunicare si aspira sa ajunga la o interactiune armonioasa cu cei pe care ii iubesc.

Investitie workshop 25-26 octombrie : 190 Euro

55 ron. discount folosind codul de reducere. Cu rugamintea sa imi scrii pe adresa “[email protected]” pentru a primi “codul personalizat de reducere”.

Locatie: BUCURESTI

Pentru desfasurarea în bune conditii a seminarului, numărul de locuri este limitat.

Mai multe amanunte puteti afla la tel 0720 025 265 sau la adresa de email [email protected]m
Rezervarea locului se va face prin plata unui avans si inscrierea la nr de tel de mai sus.

Organizatorii va asteapta cu drag la cele 2 workshopuri!
Echipa Sky Mind

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *