ALIVE- tabara de meditatie si explorare a simturilor (25-28 iulie-cu Veet Cristian)

Alive

 Tabara de meditatie si explorare a simturilor

cu Veet Cristian 25-28 iulie in zona Horezu (Valcea)

            “Nu cred ca oamenii cauta un sens in viata atat de mult precum cauta experienta de a fi plini de viata( “alive”)”                 Joseph Campbell

Asa de inceput…

Pentru multi dintre noi, acum este timpul vacantelor, si desigur e un prilej tocmai bun de intalnire dintre nevoia de evolutie si dezvoltare personala cu relaxarea si plimbarile in natura.

Eu tocmai ce m-am intors de la mare de la un training tantra de 21 de zile cu prietenii si ‚profesorii’ mei dragi Homa si Mukto. Intr-adevar a fost mai multa „munca interioara” decat timp liber dar a meritat din plin.

In cateva cuvinte despre tabara…

exprimare a propriei energii de putere,

explorare a simturilor si senzualitatii prin metode tantrice,

dansul polaritatilor dintre masculin si feminin,

meditatii Osho, meditatii Vipassana in natura, respiratie…

Timp liber pt. plimbari la pestera Polovragi si Cheile Oltetului,

Vacanta, prieteni si Experimentare in acelasi timp!

 

Cam despre ce e vorba?!

Un element cheie al proceselor de transformare interioara este ENERGIA. Avem nevoie de energie din abundenta pt a creea resursele necesare ca sa constientizam diversele frici, tipare de relationare, comportamentale vechi, convingeri limitative.  Deci Energia Vitala este cheia pentru a iesi din zona de confort. Este Forta Vitala care ne anima si ne traieste. Unii o numesc si Energie Sexuala.

Dar… din cauza conditionarilor, a tensiunilor fizice, emotionale si mentale ne-am blocat energia sexuala si in acelasi timp si energia iubirii. Avand energia sexuala blocata nu ne putem conecta la ceilalti pentru ca nu putem conecta in primul rand la noi insine. Acest blocaj are ca rezultat faptul ca retinem in corp diverse frici, tristete, furie, chiar si fericire reprimata, incepem sa ne simtim din ce in ce mai grei, mai obositi si impovarati. Avand blocata energia sexuala (vitala) ne oprim iubirea si capacitatea de a fi fericiti si de a avea abundenta pe toate planurile vietii noastre.

Metoda de transformare este stravechea arta a Tantrei

Esenta in Tantra este practica solo(sau tu cu tine insuti). Esenta e data de trezirea energiei vitale(sexuale) fara partener. Prin metode de meditatie, respiratie, transformare interioara etc. Si apoi, fie folosesti aceasta energie in viata ta fie ca sa fii mai deschis si iubitor, fie sa fii mai activ in plan material, sa atragi prosperitate, fie in planul relatiilor intime. Calitatea relationarii cu partenerul/a poate creste semnificativ in sensul unei autenticitati, relaxari mai mari si desigur si capacitatea sexuala marita. In general capacitatea de a fi spontan si creativ se amplifica.

Tantra este o metoda de expansionare a fiintelor noastre dincolo de corp si minte. Este o veche stiinta a transformarii. Scopul in tantra este sa ne reconectam cu Natura noastra Esentiala prin a fi mai naturali si „usori” lasand in urma mastile personalitatii si preceptele morale. Tantra crede intr-o modalitate de a fi Constienti(„ Awareness”) de viata noastra si, in felul asta, in mod natural, „ceea ce nu e folositor” se dizolva si se transforma. Nu prin vointa ci prin Acceptare. Unele religii folosesc cuvantul „pacat”, Tantra(nefiind insa o religie) prefera cuvintele „ceea ce nu e folositor”. Tantra ne invata sa spunem DA vietii!

Tehnicile folosite vor fi „experientiale”.

Va fi o imbinare intre psihologie si o abordare terapeutica impreuna cu practici spirituale orientale. Meditatii active Osho, meditatii in tacere – Vipassana, Respiratie Conectata, metode de eliberare emotionala- alexander, bio-energetics, Tehnici tantrice de transformare a energiei sexuale(vitale) si lucru cu polaritatile masculin-feminine, coaching individual…

Vor fi si momente de meditatie in natura si timp liber

Vom avea program special de mers de la pestera Polovragi si pe cheile Oltetului. Niste locuri deosebite, un prilej bun pentru a face si meditatii in natura.

Programul

Inscrierea si acomodarea se face joi 25 iulie intre 15:00 si 18:00. Apoi programul incepe la ora 18:00(19:00). Incepand de vineri ne trezim activ cu o meditatie dinamica. Apoi vor fi sesiuni de lucru de aproximativ 3 ore. Pauzele de masa dureaza in general 1 h 30’. Vor fi si momente de explorare in natura, fie in grup fie in perechi. Vor fi si sesiuni de seara pana spre ora 22:00 atat vineri cat si sambata. Duminica programul „oficial” se va termina in jur de ora 17:30.

Transportul se va face cu masinile personale. In fiecare masina pot merge 3-4 persoane. Bineinteles si trenul e o optiune depinde din ce zona vei veni.

Mesele se vor lua la restaurantele din zona. Micul dejun poate fi servit la locatia evenimentului.

Cine iti va fi alaturi?

 Veet Cristian. Este Calator prin viata. Pentru el Viata e un dans intre masculin si feminin, intre Soare si Luna, Intuneric si Lumina. Depinde de noi daca vedem viata ca un dans sau ca o problema de rezolvat. Ca si experienta in lucru cu oamenii este Facilitator seminarii experientiale cu ajutorul Respiratiei Conectate, Masculinitate, seminarii pentru Inteligenta inimii, seminarii prin metoda Learning love, Tantra si Polaritati, meditatii active Osho. Este de asemenea Life si Business Coach, Trainer N.L.P. Ca si formare profesionala este licentiat in Drept- Univ. Buc, in prezent si mediator. Informatii despre activitatea lui Veet Cristian gasiti aici: www.skymind.ro  si www.zorbabuddha.ro . Ca si experienta in Tantra, a lucrat aproape de Spersa Kreis, cunoscut facilitator Osho Tantra mai bine de 5 ani. Din care 3 ani in proces de formare in Tantra Training cu peste 30 zile de training. Intre 1-21 iunie 2013 a urmat Trainingul de Tantra cu Homa si Mukto, facilitatori Osho Tantra.

 

 Inscrie-te! Mai sunt 6 locuri disponibile!

                      Numarul de locuri este limitat:12.                                             

Contributie: 435 Ron. (3 zile jumate de experienta si transformare). Este inclusa si cazarea. (Mai sunt 3 camere libere de cate 2 pers! Grabeste-te!)  Exista si posibilitatea separata a cazarii in afara locatiei dar foarte aproape la pensiunea Moara Viselor http://www.moaraviselor.ro/. (pret=100 ron/cam dubla. pentru cei care doresc cazare in alta parte sau daca nu mai raman camere libere la vila noastra unde va avea loc si tabara.)

Inscrierea devine efectiva prin plata unui avans de 200 ron. Pana pe 10 iulie!

Detalii: [email protected] si 0722.519.299. (Veet)

Va rog completati FORMULARUL DE INSCRIERE de mai jos:

Bucura-te de preZENt! Bucura-te de vacanta!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *