WEBINAR GRATUIT

PENTRU BRABATI

Cum sa transformi impulsul sexual in energie, motivatie si actiune?!

Când ?
Joi 21 iulie ora 19:30-21:00

Unde ?
 Online prin platforma Zoom

Cum ?
 Vei primi detalii prin email

Acest webinar este pentru tine daca...


...vrei mai multa energie pe care s-o folosesti in business ai actiuni pentru a obtine alte rezultate.

Inveti cum sa ai mai multa energie

...vrei sa-ti imbunatatesti performanta sexuala si sa dureze mai mult timp.

Iti Imbunatatesti performanta sexuala

...vrei sa intelegi care sunt cheile pentru a schimba focusul dinspre ejaculare spre energizare

Inveti un
mind-set nou 

In ziua de azi este o presiune in crestere pe barbati si masculinitatea noastra.

Suntem provocati sa ne regasim ca barbati din cauza tendintei in crestere a femeilor sa fie din ce in ce mai independente financiar. Intrebarea e unde suntem noi ca barbati ca si provideri si protectori?!

Dar si in viata sexuala se simte nevoia de o schimbare de perspectiva. Pentru ca pozitia misionarului e depasita. Lafel si femeia care face totul pentru placerea barbatului dar nu si a ei. Iar sexul se cere a fi interpretat.

In consecinta barbatul isi schimba perspectiva si asupra sexualitatii. Sexul nu mai este doar un mod de eliberare de tensiuni si de traire a placerii si a unui eliberari orgasmice momentane.

Devine "un mod de a comunica", cu femeia lui, cu viata in general.

Devine un mod de a se incarca cu mai multa energie si a avea resurse pentru alte activitati non-sexuale.

Devine mai multa incredere in sine si putere interioara (fara nevoia de a o dovedi ceva).

Si aici vine interesul pentru non-ejaculare. Daca "termini" de fiecare data, energia ta vitala scade si, in consecinta, nu mai ai baterie pentru altceva. 

In acest webinar, vei primi:

  1. Cateva "baze" ale intelegerii conceptul de sublimare a impulsului sexual,
  2. Sexualitatea barbatului in cadrul general al evolutiei masculine. 
  3. Cei 4 P ai barbatului. 
  4. Cele doua conditii pentru succesul barbatului si de ce e importanta energia sexuala?! 
  5. 2 metode cheie de intrerupere a ejacularii. Plus intelegerea acestui proces "dincolo de tehnica". 

 

"Bazele" intelegerii conceptul de sublimare a impulsului sexual prin folosirea principiilor taoiste/tantrice

Vei dobandi mai multa incredere in pat si in relationarea cu femeile folosind practicile tao si tantra care iti vor oferi "o stare a ta de incredere". 

 Sexualitatea barbatului in cadrul general al evolutiei masculine.  Si cum sexualitatea e mult legata de actiune, motivatie si succesul in viata pe toate planurile. 

Iti dezvolti abilitatea de a te elibera de emotiile negative si incepi sa relationezi fara teama de respingere sau neincredere in sine.

Devii mai charismatic si prezent emotional in general si asta iti va da un plus in toate ariile vietii, relatia cu femeile, viata ta profesionala, noi oportunitati etc

pe durata programului beneficiezi de suportul meu activ si de energia intregului grup. Ma asigur ca vei primi raspuns la toate intrebarile tale.

Sky Mind

SkyMind.ro este o „atitudine”. Iti ofera un mediu de crestere interioara cu workshopuri, tabere si resurse pentru Un Mod de Viata complet, pentru a Trai „in corp”, in Aici si Acum, pentru Intimitate si Relatii Implinitoare, Sexualitate integrativa si sacra, pentru o Masculinitate updatata secolului 21."

me Big

Faciliteaza: Veet Cristian.

„De la avocat la antreprenor si power coach, Veet este un explorator al vietii. In prezent scrie o carte despre „Putere Personala”.

Calatoria pe taramul transmutarii energiei sexuale (practicilor pentru non-ejaculare)  a inceput cu 23 de ani in urma absolut intamplator. De atunci a calatorit in India si multe alte locuri pentru a invata/primi invataturi care sa-l apropie de intelepciunea acestei cai."

Testimoniale

ioan avram

“Tehnicile învățate și exersate m-au ajutat sa fiu prezent și constient, sa-mi aloc timp pt mine și sa să-mi accept reacțiile totodată sa ma observ, sa am curaj sa-mi împărtășesc opiniile cu peroane de gen feminin, sa capăt curaj și sa am curaj, sa fiu deschis cu peroane străine pe care înainte le eticheta și nu le dădeam sanse, sa comunic și sa mi exprim gândurile și poftele sexuale cu partenera”

— Ioan Avram, project Manager

ioan avram

"Mi-a dat o senzatie de potential, putere pe care nu trebuie sa o demonstrez nicicum. Nimanui. Nici mie. Dupa 1 saptamana aveam o stare de 'complet'. De centrare. Acum stiam unde se gasea centrul acesta in corp. Nu mental, ci energetic. Avand intentia clara de a-i pune in valoare existenta."

-- Horatiu Stanculescu, Medic