Tabara ALIVE 2024

Restabilirea

Puterii masculine si a Stralucirii feminine.  

cu Veet Cristian si Jenifer Metz
21-25 aug. 2024
Romania

Joseph Campbell odată spunea: „Eu nu aș crede că oamenii caută un sens pentru viața lor, ci mai mult experiența de a fi vii.”

Tema pe care o initiem anul acesta este: restabilirea #Integritatii Interioare.

Ce observ în urma sesiunilor private cu bărbați dar și cu femei, este: faptul ca asteptarea ca ceva/cineva din exterior sa ne implineasca, asta e chiar sursa separarii interioare.

Lafel, in timpul relatiei, ei ajung sa se piarda pe ei insisi si automat nu-si mai acorda atentie si spontaneitate ca la inceput...

Cum ne putem intaorce la noi insine in mijlocul indatoririlor zilnice si apoi cum ne putem întâlni în jocul viu al atractiei?
Aceasta e invitația pentru aceasta tabara...

Din pacate atat intimitatea cat si sexualitatea sunt afectate atunci cand ne pierdem pe noi insine, atat in relatie in sine, in celalalt cat si in rutina zilnica iar consecintele sunt ca...

 • Esti lipsit/a de chef, nu prea ai motivatie de a actiona in general,
 • Nu ai initiativa in intimitate. Sau doar unul dintre parteneri are mai multa.
 • Ca barbat, nu mai iei decizii si initiative asa des.
 • Ca femeie, devii supra-responsabila, de tot, de familie, copii, cariera, mersul lucrurilor.
 •  Te inchizi in tine evitand intimitatea, expunerea vulnerabilitatilor din teama de a fi judecat, criticat sau neinteles.
 • Experientele sexuale devin din ce in ce mai rare si mai mult din obligatie. 
 • Ne pierdem prea mult in rolul de mama/tata ori om de cariera/femeie ocupata. 

Toate astea ne tin captivi in matrixul social iar puterea noastra e data altora.

Avem nevoie să ne reamintim...

Ca Femeie, pentru a fi completa, avem nevoie sa ne reconectam la cei 3 centrii emisivi de putere: pantecul ( ch 2- fluiditate, curgere emotionala, senzualitate), inima ( ch 4- iertare, hranire si iubire ), intuitia ( ch 6 - trezirea capacitatilor de vindecare si viziune holistica. Trezirea "vrajitoarei". ) 

Ca Barbat, pentru a fi complet, am nevoie sa ma reconectez la cei 3 centrii emisivi de putere: penisul (ch 1- puterea sexuala, oferirea darului de masculinitate ), vointa si determinarea, exprimarea personala (ch 3-actiunea), exprimarea divina ( ch 5- din Trezire si ghidare superioara, misiune si regalitate.) 

Sa ne reamintim...ca suntem Regii si Reginele regatului nostru. Ca partenerul/a e in noi, iar nu in afara noastra. Numai atunci suntem intregi.

Sa ne reamintim fara cuvinte, cum a fost anii trecuti... doar in imagini...

Tabara „ ALIVE” este creata de Veet si se afla anul acesta la a -13-a editie.

Ca Femeie nu te mai multumesti cu ce se ofera "pe piata", vrei doar sa fii condusa de catre barbat spre starea de Abandon, catre Divinul din tine, catre Inima si Senzualitatea plenara a corpului tau.  

Ca Barbat vrei sa fii "primit" de o femeie cu totul, in puterea sexualitatii tale neinhibate cat si in puterea exprimarii personale. 

Pe scurt ce vom face in tabara in cuvintele lui Tony Robbins..

Pentru asta e nevoie sa restabilim starea de fluiditate si joaca care ne va permite sa ne reamintim cum e sa fi barbat ori femeie in mod natural...

Ne dorim cu adevarat sa avem relatii de cuplu armonioase. Am inteles in timp ca pentru a reusi asta, avem nevoie sa ne eliberam corpul de armuri, de blocaje emotionale...

Tabara se va focusa pe vindecarea de mintea critica si asteptarile nerealiste din relatii care se reflecta la nivel de rigiditate in corp si respiratie.

Iar toate astea, in final pentru a ne trai "darurile" naturale ca barbat ori femeie prin reconectarea la puterea celor 3 centrii emisivi. 

La inceput crezi ca "ai nevoie" de el sau de ea. Crezi ca ai nevoie de iubirea, afectiunea, validarea sau pur si simplu atentia lui/ei. 

In timp, realizezi ca aveai nevoie sa te impaci cu parintii tai si sa lasi in urma tristetea ca nu ai primit iubirea, prezenta lor asa cum iti doreai tu. Toate astea ca sa ai o relatie armonioasa de cuplu in prezent. 

Si ajungi la un moment dat sa-ti trezesti abilitatile de Femeie si Barbat Intelept/eapta. Momentul cand realizezi ca nu esti doar un "rol" de barbat ori femeie, ca esti o Constiinta, una Masculina si alta Feminina, te eliberezi de acest "joc al cersitului atentiei" si "implinirii nevoilor din exterior". Realizezi ca esti Liber/a sa traiesti cum doresti tu, cu mai mult feminin sau masculin, dupa caz.

Iar apoi, tanjesti sa impartasesti toate aceste trairi cu o femeie sau un barbat in rezonanta cu aceste valori. Care si-a urmat "drumul personal de auto-descoperire" si vrei sa daruiesti si sa primesti "din cine esti". 

Ca Femeie nu te mai multumesti cu ce se ofera "pe piata", vrei doar sa fii condusa spre inima si energia fluida senzuala a corpului tau de barbatul tau, iar ca Barbat vrei sa fii "primit" de o femeie cu totul, in puterea sexualitatii tale neinhibate cat si in puterea exprimarii personale. 

Hai sa ne uitam mai direct la 6 cauze care sunt sursa pierderii starii de joaca si diminuarii atractiei sexuale din relatii... 

1. Focusul pe viitor in loc sa te bucuri de prezent,

2. Asteptarile pe care le ai de la partener/a sau relatie (de multe ori nerealiste si necomunicate)

3. Nevoia de control si a fi asa cum vezi tu lucrurile,

4. Nevoia de a avea tu dreptate. 

5. Fuga de emotii dureroase ori disconfort, 

6. Comunicare defectuoasa si de multe ori reactiva. 

 

Daca te regasesti in cel putin 3 din cele 6 puncte, atunci ai nevoie sa fii atent si sa faci niste schombari! 

Ce vom face efectiv, cum impulsionam transformarea?

 1. Dimineata vom face tehnici taoiste de activare a meridianelor, meditatii active si yoga.
 2. Dansul Unitatii (sau Dansul lui Shiva),
 3. Respiratia de activare (plus alte tipuri de respiratii)
 4. Hranirea cu energia pamantului si respiratia ovariana~practici pentru femei,
 5. Vom intelege "rolurile" in care intram de obicei in viata si in relatii si cum sa iesim din ele,
 6. Invatam trecerea dinspre Realitatea 3D si focusul pe forma vs. realitatea 4 D+ si focusul pe curgere+ energie (flow), 
 7. Lucru cu rana tatalui si dialogul cu tata. 
 8. Lucru cu rana mamei si dialogul cu mama. 
 9. Ritualuri tantrice de creare a unei armonii/integrari intre feminin si masculin in relatie,
 10. Accesarea Luminii si puterii interioare~ practici pentru barbati,
 11. Vor fi unele momente cand femeile vor lucra separat si barbatii lafel si apoi impreuna. 
 12. Impamantare sau Iluminare? (Embodiment vs Enlightenment)
 13. Ecstatic Response – cheia spre conectarea la viata.
 14. Pelvic Bouncing – a fi dincolo de rusinea sexuala,
 15. Respiratia pelvisului – pentru amplificarea energiei de viata.
 16. Seri de foc de tabara si ritual in jurul focului. 

 

Concret, pe lângă a te bucura de vacanță, cu ce vei ramâne când pleci acasă?!

Te conectezi cu natura salbatica, vie din tine, senzuala. 

Te eliberezi de comparatii cu alte tipologii de barbati/femei si iti accepti natura ta. Iesi din rolurile uzuale de mama/tata si sot/sotie, imbogatindu-te cu calitati de joc si senzualitate din arhetipul iubitului/amantului. 

Embodiment- sau Puterea Corpului

Te detasezi de ganduri si tipare, gandesti liber pentru tine ascultandu-ti corpul si intuitia! „A fi in corp” iti aduce mai multe energie si pofta de viata. 

Vei invata un proces de vindecare - De la Asteptari la Esenta.

Te va ajuta sa te eliberezi de blocaje, temeri, asteptari si sa-ti constientizezi nevoile profunde atat in relatie cat si in viata.

Inveti un proces de eliberare emotionala foarte eficient

Vei putea sa iesi mai usor din reactiile emotionale si sa comunici armonios cu ceilalti/cu partenera/ul. 

Respiri pentru a aduce mai multa energie

Realizezi ca respirai superficial si iti blocai emotiile „negative” crezand ca a fi in controlul lor e mai bine, si intelegi ca a respira profund iti deschide corpul catre mai multa energie si paradoxal catre solutii noi.

Relatii Implinite prin Sexualitate Tantrica

Relatiile tale intime sunt mai naturale si senzuale. Tehnicile si Ritualurile din Tantra si Tao iti imbogatesc viata sexuala. Vei putea sa traiesti atractia sexuala "pe o perioada nedeterminata".

Femeia puternica vs Femeia senzuala

Ca femeie, te conectezi la senzualitate si starea de curgere/a simti si te detasezi de „masca” femeii puternice focusate in exces pe actiune si rezultate.

Barbatul provider vs. Barbatul Constient

Ca barbat, inveti ca sa te relaxezi in „a fi” mai mult si te eliberezi de presiunea de „achiever” si a obtine lucruri. Esti liber sa fii asa cum esti.

Trezirea Senzualitatii naturale

Iti trezesti senzualitatea neinhibata prin care te conectezi la sufletul tau. A fi Senzual inseamna a Fi Viu. Te eliberezi de "rusinea sexuala" ancestrala.

Lasă-te purtat de magie...

Despre Initiator - Veet Cristian

De la avocat la antreprenor si intimacy coach, Veet este un explorator al vietii. In prezent scrie o carte despre „Puterea Personala si a trai viata cu incredere si dincolo de rusine si insuficienta.”.

Se afla pe taramul relatiilor constiente si invataturii tao și a inceput cu 25 de ani in urma absolut intamplator. De atunci a calatorit in India si multe alte locuri pentru a invata/primi invataturi care sa-l apropie de intelepciunea acestei cai.

Creatorului metodei de transformare #AlkemyBreathwork si #ShaktiBoost, misiunea lui este sa susțină bărbații și femeile sa se conecteze la propria vitalitate sexuală și să aibă o intimitate implinitoare și 'sens' în direcția pe care si-o doresc.

A initiat programe de relationare constienta si alchimie sexuala pentru barbati si femei cat si programe dedicate barbatilor pentru antrenarea unei masculinitati updatate secolului 21.
Susține ateliere și retreat-uri în România, Cehia, U.K., Egipt, Belgia, Danemarca, India si Bali.”.

Cristi Veet -5
yellow veet

Facilitator invitat- Jenifer Metz


Datorită multor călătorii în lume și experiențelor de expansiune a conștiinței cu plante sacre, ea își împărtășește medicina cuantică cu frecvențele de Limbaj al Luminii și activarea Kundalini pentru a ajuta oamenii să se reconecteze cu sinele superior.

In retreat, alaturi de Veet, va sustine barbatii si femeile sa-si aminteasca de limbajul inimii si de aici jocul intimitatii prin pracftici Tantra si Tao.
De asemenea experienta de Activare Kundalini va fi parte importanta din ceea ce ea va oferi in aceste 5 zile de retreat...

Pe instagram o gasiti cu: @sintawai.light.
Pe facebook: Jenifer Metz.

jenifer

Timp rămas până la eveniment

Day
Hour
Minute
Second
Locuri rămase

Ce au spus participantii la taberele noastre?

Cât este investiția pentru tine în aceasta tabără si vacanță?

Inainte de a vorbi despre pret, iti reamintesc ce vei primi prin participare: 

 • o experienta de 5 zile in care vei simti ca timpul trece foarte repede, 
 • suportul meu activ dar si al co-facilitatorilor taberei.
 • noi prieteni si o atmosfera de conexiune binevenita,
 • program intensiv (dar placut) de la 7.30 la 22.30.

Cei ce vin in cuplu au reducere de 200 ron/cuplu.

 • Nota: Va inscrieti incluzand 2 produse la care adaugati cuponul 'alive200' pentru a beneficia de reducere. 
 •  
  Ce nu e inclus in pret?

 • cazarea 4 zile in cam dubla + 3 mese/zi plus accesul la facilitati sauna, piscina, gym etc
 • transportul pana la locatie. Dar vom comunica din timp. De cele mai multe ori ne adunam cu totii cu masinile personale ale unora dintre participanti
 • Alege varianta de pret cea mai buna pentru tine!

  Alive Basic

  1900 Ron (pana pe 25 iulie) si 2200 ron (intre 26 iulie si 15 aug.)
  • Experienta 5 zile intensiva intre 10-si 14 h/zi
  • Acces gratuit program 6 sapt. in valoare de 600 ron Programul Online NOT NICE
  • Materiale de curs printate suport practica personala
  • 50-70 ore Experienta in total
  • Sesiune Masterclass de Grup Gratuita 1 h.
  • Nu sunt incluse 3 mese/zi + cazare 4 nopti

  Alive Smart

  2300 Ron (pana pe 25 iulie) si 2600 ron( intre 26 iulie si 15 aug.)
  • Experienta 5 zile intensiva intre 10-si 14 h/zi
  • Acces gratuit program 6 sapt. in valoare de 600 ron Programul Online NOT NICE
  • Materiale de curs printate suport practica personala
  • 50-70 ore Experienta in total
  • Sesiune Masterclass de Grup Gratuita 1 h in valoare de 450 ron.
  • Nu sunt incluse 3 mese/zi+ cazarea 4 nopti

  Ce spun participantii de la evenimentele anterioare...

  diana cazan

  "Minunata experienta Cristian!
  Iti multumesc! De putine ori in viata am reusit sa eliberez autenticul din mine si asta a fost una dintre ele! Pentru mine e mare lucru!"

  — Diana Cazan, Manager

  ioan nicut 2

  “La seminarul lui Cristian am făcut exercițiile pe care ni le-a propus. Apoi acasă, după ce am făcut dragoste, m-am așezat pe spate. Apoi m-a cuprins o plăcere în Tot corpul. Ceva ce n-am mai simțit niciodată. Ceva ce nu poate fi explicat. Atât de simplu.”

  — Ioan Nicut, Coach, Speaker, Author

  sorin bobocea

  Testimonials

  "Am mai practicat multe tehnici de meditatie, de respiratie, dar la tine este printre putinele dati cand inlantuirea lor mai mult sau mai putin gandita, mi-a starnit refluxuri de ras interior, de bine, de fapt ce caut eu in meditatii. Ca corpul de la sine sa produca stare de bine, ras interior."

  — Sorin Bobocea, Consultant Politic

  poze Veet Bulgaria New

  Contacteaza-ma pentru intrebari!

  mail: [email protected]

  tel: 0731.922.809.

  Contactează-ne!

  Please enter your name.
  Please enter a message.

  Locația evenimentului

  Sharing is carring

  „Gaseste acel loc in tine unde este Bucuria, iar ea va arde durerea din tine.”  de Joseph Campbell