Tabara ALIVE

Love temple

Restabilirea autoritatii masculine si a radiantei feminine.  

cu Veet Cristian si prietenii 29 iulie -2 aug. 2020- Costesti/Sarmisegetusa.

Joseph Campbell odată spunea: „Eu nu aș crede că oamenii caută un sens pentru viața lor, ci mai mult experiența de a fi vii.”

Viata de zi cu zi ne transforma intr-un soi de 'manageri ai vietii noastre' si uitam sa fim pur si simplu 'iubiti'. 

Ca barbati si femei, am uitat sa fim iubiti. Ca la inceput.

Este 'urgent' daca vrem o viata de cuplu sanatoasa si o societate vie, sa ne reconectam la starea si arhetipul Iubitului/ei.

Arhetipul 'Iubitului' ne da vitalitate, energie si creativitate in viata noastra, de care avem mare nevoie. 

Din pacate nalienam de noi insine si in relatii devenind ceva/cineva care nu ne dorim dar nu stim nici ce sa facem. Intram prea mult in rolul de tata/mama, de sot/sotie, sau de barbat de cariera/femeie de cariera. 

Din pacate si sexualitatea e afectata atunci cand ramanem in rolurile de mama/tata, sot/sotie, manager/a iar consecintele sunt ca...

 • Esti lipsit/a de chef, nu prea ai motivatie de a actiona in general,
 • Nu ai initiativa in intimitate. Sau doar unul dintre parteneri are mai multa.
 • Ca barbat, nu mai iei decizii si initiative asa des.
 • Ca femeie, devii supra-responsabila, de tot, de familie, copii, cariera, mersul lucrurilor.
 •  Te inchizi in tine evitand intimitatea, expunerea vulnerabilitatilor din teama de a fi judecat, criticat sau neinteles.
 • Experientele sexuale devin din ce in ce mai rare si mai mult din obligatie.

Toate astea ne tin captivi in matrixul social iar puterea noastra e data altora.

Avem nevoie să ne reamintim...

Ca Femeie, pentru a fi completa, avem nevoie sa ne reconectam la cei 3 centrii emisivi de putere: pantecul ( ch 2- fluiditate, curgere emotionala, senzualitate), inima ( ch 4- iertare, hranire si iubire ), intuitia ( ch 6 - trezirea capacitatilor de vindecare si viziune holistica. Trezirea "vrajitoarei". ) 

Ca Barbat, pentru a fi complet, am nevoie sa ma reconectez la cei 3 centrii emisivi de putere: penisul (ch 1- puterea sexuala, oferirea darului de masculinitate ), vointa si determinarea, exprimarea personala (ch 3-actiunea), exprimarea divina ( ch 5- din Trezire si ghidare superioara, misiune si regalitate.) 

Sa ne reamintim...ca suntem Regii si Reginele regatului nostru.

Tabara se va focusa pe vindecarea de "rana mamei" si "rana tatalui" si trairea "darurilor" tale naturale ca barbat ori femeie, reconectarea la cei 3 centrii emisivi de putere.
alături de Veet Cristian si invitatii lui!

De la avocat la antreprenor si intimacy coach, Veet este un explorator al vietii.  In prezent scrie o carte despre „Inteligenta Viului si Viata ca si Magie”.

Calatoria pe taramul relatiilor constiente si invataturii tao a inceput cu 20 de ani in urma absolut intamplator. De atunci a calatorit in India si multe alte locuri pentru a invata/primi invataturi care sa-l apropie de intelepciunea acestei cai.

Fondatorul Sky Mind, un centru de alchimie si dezvoltare personala, a initiat programe de relationare constienta si alchimie sexuala pentru barbati si femei cat si programe dedicate barbatilor pentru antrenarea unei masculinitati updatate secolului 21.

Tabara „ ALIVE” este creata de Veet si se afla anul acesta la a -10-a editie. Va fi de altfel si un moment aniversar. 

Ca Femeie nu te mai multumesti cu ce se ofera "pe piata", vrei doar sa fii condusa de catre barbat spre starea de Abandon, catre Divinul din tine, catre Inima si Senzualitatea plenara a corpului tau.  

Ca Barbat vrei sa fii "primit" de o femeie cu totul, in puterea sexualitatii tale neinhibate cat si in puterea exprimarii personale. 

Pentru asta e nevoie sa lucram cu 'umbrele' noastre, cu ceea ce nu ne place sa vedem...

Ne dorim cu adevarat sa avem relatii de cuplu armonioase. Am inteles in timp ca pentru a reusi asta, avem nevoie sa ne impacam cu parintii, cu trecutul nostru.

Tabara se va focusa pe vindecarea de "rana mamei" si "rana tatalui" si trairea "daruruilor" tale naturale ca barbat ori femeie, reconectarea la puterea celor 3 centrii emisivi. 

La inceput crezi ca "ai nevoie" de el sau de ea. Crezi ca ai nevoie de iubirea, afectiunea, validarea sau pur si simplu atentia lui/ei. 

In timp, realizezi ca aveai nevoie sa te impaci cu parintii tai si sa lasi in urma tristetea ca nu ai primit iubirea, prezenta lor asa cum iti doreai tu. Toate astea ca sa ai o relatie armonioasa de cuplu in prezent. 

Si ajungi la un moment dat sa-ti trezesti abilitatile de Femeie si Barbat Intelept/eapta. Momentul cand realizezi ca nu esti doar un "rol" de barbat ori femeie, ca esti o Constiinta, una Masculina si alta Feminina, te eliberezi de acest "joc al cersitului atentiei" si "implinirii nevoilor din exterior". Realizezi ca esti Liber/a sa traiesti cum doresti tu, cu mai mult feminin sau masculin, ca poti sa-ti 

Iar apoi, tanjesti sa impartasesti toate aceste trairi cu o femeie sau un barbat in rezonanta cu aceste valori. Care si-a urmat "drumul personal de auto-descoperire" si vrei sa daruiesti si sa primesti "din cine esti". 

Ca Femeie nu te mai multumesti cu ce se ofera "pe piata", vrei doar sa fii condusa spre inima si energia fluida senzuala a corpului tau de barbatul tau, iar ca Barbat vrei sa fii "primit" de o femeie cu totul, in puterea sexualitatii tale neinhibate cat si in puterea exprimarii personale. 

Ce este "rana tatalui"? Dar "rana mamei"? 

La inceput este mama. Ea ne ofera afectiune si hranirea emotionala de care avem atata nevoie. 

Daca esti baiat, sustinerea mamei ar trebui sa se apropie de final in jurul varstei de 12 ani si tatal sa te preia intr-o noua etapa de viata. 

Tatal ne aduce explorare, noutate, experiente si provocare. Avem nevoie de toate astea ca sa ne individuam, sa ne 'separam' de energia mamei si sa devenim barbati.  

Iar pentru fete, viitoarea femeie invata "in mod natural" prin cresterea sanilor si ciclul menstrual ca se transforma in femeie. 

DAR, atat pentru baieti cat si pentru fete, aceasta trecere nu e favorizata fie de prea multa atentie si sufocare din partea mamei, ori lipsa ei, si nici de criticismul si agresivitatea tatalui, ori lipsa lui. 

Asta ne creeaza rani. Pe care "le purtam cu noi" in relatii ca si adulti. 

Ajungem:

 • sa ne agatam de partener/a cand primim ceva atentie. 
 • sa ne focusam in exces pe nevoile partenerului si nu pe ale noastre pierzandu-ne pe noi in relatie. 
 • sa ne scada apetitul sexual din cauza ranilor trecute si lipsa intelegerii lor. 
 • sa ne retragem in sine si fiecare in lumea lui, devenim "buni manageri" de familie dar uitam sa mai fim iubiti/amanti. 
 • sa devenim critici si exigenti cu noi si partenerul. 

Ce vom face efectiv, cum impulsionam transformarea?

 1. Dimineata vom face tehnici taoiste de activare a meridianelor, meditatii active si yoga.
 2. Dansul Unitatii (sau Dansul lui Shiva),
 3. Respiratia de activare (plus alte tipuri de respiratii)
 4. Hranirea cu energia pamantului si respiratia ovariana~practici pentru femei,
 5. Vom intelege "rolurile" in care intram de obicei in viata si in relatii si cum sa iesim din ele,
 6. Invatam trecerea dinspre Realitatea 3D si focusul pe forma vs. realitatea 4 D+ si focusul pe curgere+ energie (flow), 
 7. Lucru cu rana tatalui si dialogul cu tata. 
 8. Lucru cu rana mamei si dialogul cu mama. 
 9. Ritualuri tantrice de creare a unei armonii/integrari intre feminin si masculin in relatie,
 10. Accesarea Luminii si puterii interioare~ practici pentru barbati,
 11. Vor fi unele momente cand femeile vor lucra separat si barbatii lafel si apoi impreuna. 
 12. Impamantare sau Iluminare? (Embodiment vs Enlightenment)
 13. Ecstatic Response – cheia spre conectarea la viata.
 14. Pelvic Bouncing – a fi dincolo de rusinea sexuala,
 15. Respiratia pelvisului – pentru amplificarea energiei de viata.
 16. Seri de foc de tabara si ritual in jurul focului. 

 

Ritualul de FireWalking, in care vom trece cu totii pe jar incins in miez de noapte. Ne vom revela puterea interioara ca barbati si ca femei. 

fire walking impreuna

Concret, pe lângă a te bucura de vacanță, cu ce vei ramâne când pleci acasă?!

Te conectezi cu natura salbatica, vie din tine, senzuala. 

Te eliberezi de comparatii cu alte tipologii de barbati/femei si iti accepti natura ta. Iesi din rolurile uzuale de mama/tata si sot/sotie, imbogatindu-te cu calitati de joc si senzualitate din arhetipul iubitului/amantului. 

Embodiment- sau Puterea Corpului

Te detasezi de ganduri si tipare, gandesti liber pentru tine ascultandu-ti corpul si intuitia! „A fi in corp” iti aduce mai multe energie si pofta de viata. 

Vei invata un proces de vindecare - De la Asteptari la Esenta.

Te va ajuta sa te eliberezi de blocaje, temeri, asteptari si sa-ti constientizezi nevoile profunde atat in relatie cat si in viata.

Inveti un proces de eliberare emotionala foarte eficient

Vei putea sa iesi mai usor din reactiile emotionale si sa comunici armonios cu ceilalti/cu partenera/ul. 

Respiri pentru a aduce mai multa energie

Realizezi ca respirai superficial si iti blocai emotiile „negative” crezand ca a fi in controlul lor e mai bine, si intelegi ca a respira profund iti deschide corpul catre mai multa energie si paradoxal catre solutii noi.

Relatii Implinite prin Sexualitate Tantrica

Relatiile tale intime sunt mai naturale si senzuale. Tehnicile si Ritualurile din Tantra si Tao iti imbogatesc viata sexuala. Vei putea sa traiesti atractia sexuala "pe o perioada nedeterminata".

Femeia puternica vs Femeia senzuala

Ca femeie, te conectezi la senzualitate si starea de curgere/a simti si te detasezi de „masca” femeii puternice focusate in exces pe actiune si rezultate.

Barbatul provider vs. Barbatul Constient

Ca barbat, inveti ca sa te relaxezi in „a fi” mai mult si te eliberezi de presiunea de „achiever” si a obtine lucruri. Esti liber sa fii asa cum esti.

Trezirea Senzualitatii naturale

Iti trezesti senzualitatea neinhibata prin care te conectezi la sufletul tau. A fi Senzual inseamna a Fi Viu. Te eliberezi de "rusinea sexuala" ancestrala.

Lasă-te purtat de magie...

Despre Initiator - Veet Cristian

Veet Cristian este Autor al unei cărți în curs de apariție despre „Putere Personala”., Mindful Coach și Facilitator de seminarii Transformaționale cu ajutorul Respirației Conectate, Masculinitate, seminarii pentru Inteligența inimii, seminarii prin metoda Learning love, Tantra și Polarități, meditații active Osho.

Veet foto balea lac 2017

Facilitator invitat - Zsombor

Zsombor este co-facilitator al taberei. Este un ghid în explorarea conștientă a Vieții, care și-a dedicat ultimii 12 ani cunoașterii de Sine. Experimentând mai multe căi spirituale a dezvoltat pe baza experiențelor avute metode simple și eficiente de transformare interioară și autocunoaștere. Acum folosește aceste unelte simple în sesiuni de consiliere, iar cu ajutorul workshopurilor și a retragerilor, îndrumă persoanele interesate în aventura Vieții.

În cadrul Bootcamp-ului Zsombor ne va fi aproape cu procesul de "firewalking"  si ghidarea shamanica a tobei si a celor 4 lumi. 

zsombi

Facilitatori invitati- Andreea si Bogdan

In acest spațiu al Unicului, in acest joc al divinității, Andreea și Bogdan vă întâlnesc mereu in inimă. V-au pregătit sesiuni de introspecție prin practica yoga, pe tot parcursul acestui retreat. Vor fi alături de voi, facilitând călătoria fiecăruia. Sesiunile vor include tehnici de liniștire a minții, posturi de mobilizare a spatelui și coloanei vertebrale, tehnici de respirație (pranayama) și nu in ultimul rând meditația. Programul este conceput pentru a armoniza energiile yin și yang.

and si bog 2

Cateva poze de la ultima tabara din acelasi loc

sarmis2
casa 1
locatie 3

Timp rămas până la eveniment

Day
Hour
Minute
Second
Locuri rămase

Cât este investiția pentru tine în aceasta tabără si vacanță?

Inainte de a vorbi despre pret, iti reamintesc ce vei primi prin participare: 

 • o experienta de 5 zile in care vei simti ca timpul trece foarte repede, 
 • suportul meu activ dar si al co-facilitatorilor taberei.
 • noi prieteni si o atmosfera de conexiune binevenita,
 • contributia include si cazarea in camere duble (doi in camera) + 3 mese/zi. 
 • program intensiv (dar placut) de la 7.30 la 22.30.

Cei ce vin in cuplu au reducere de 200 ron/cuplu.

Nota: Va inscrieti incluzand 2 produse la care adaugati cuponul 'alive200' pentru a beneficia de reducere. 

Restul de detalii si variante de pret le gasiti mai jos!

 

Alege varianta de pret cea mai buna pentru tine!

Alive Basic

2050 Ron
 • Experienta 5 zile intensiva intre 10-si 14 h/zi
 • Self-Coaching process De la Asteptari la Esenta
 • Materiale de curs printate suport practica personala
 • 50-70 ore Experienta in total
 • Acces Facebook Grup-Suport in valoare de100 ron /luna
 • Sesiune 1-1 Gratuita 1 h.

Alive Smart

2200 Ron
 • Experienta 5 zile intensiva intre 10-si 14 h/zi
 • Self-Coaching process De la Asteptari la Esenta
 • Materiale de curs printate suport practica personala
 • 50-70 ore Experienta in total
 • Acces Facebook Grup-Suport timp de 3 luni in valoare de100 ron /luna
 • Sesiune 1-1 Gratuita 1 h

Alive High

2450 Ron
 • Experienta 5 zile intensiva intre 10-si 14 h/zi
 • Self-Coaching process De la Asteptari la Esenta
 • Materiale de curs printate suport practica personala
 • 50-70 ore Experienta in total
 • Acces Facebook Grup-Suport timp de 3 luni in valoare de100 ron /luna
 • Sesiune 1-1 Gratuita 1 h/ in valoare de 350 ron.

Ce spun participantii de la evenimentele anterioare...

diana cazan

"Minunata experienta Cristian!
Iti multumesc! De putine ori in viata am reusit sa eliberez autenticul din mine si asta a fost una dintre ele! Pentru mine e mare lucru!"

— Diana Cazan, Manager

ioan nicut 2

“La seminarul lui Cristian am făcut exercițiile pe care ni le-a propus. Apoi acasă, după ce am făcut dragoste, m-am așezat pe spate. Apoi m-a cuprins o plăcere în Tot corpul. Ceva ce n-am mai simțit niciodată. Ceva ce nu poate fi explicat. Atât de simplu.”

— Ioan Nicut, Coach, Speaker, Author

sorin bobocea

Testimonials

"Am mai practicat multe tehnici de meditatie, de respiratie, dar la tine este printre putinele dati cand inlantuirea lor mai mult sau mai putin gandita, mi-a starnit refluxuri de ras interior, de bine, de fapt ce caut eu in meditatii. Ca corpul de la sine sa produca stare de bine, ras interior."

— Sorin Bobocea, Consultant Politic

poze Veet Bulgaria New

Contacteaza-ma pentru intrebari!

mail: [email protected]

tel: 0722.519.299.

Contactează-ne!

Please enter your name.
Please enter a message.

Locația evenimentului

Sharing is carring

„Gaseste acel loc in tine unde este Bucuria, iar ea va arde durerea din tine.”  de Joseph Campbell