CONFERINTA GRATUITA

Intimitate, Placere, Spiritualitate. Impreuna?!
Descoperi sacralitatea intimitatii si a sexualitatii. 
MIERCURI | 16 iunie | Bucuresti

cu Mariana Bularga si Veet Cristian. 

Când?!| miercuri 16 iunie 2021 | DE LA 18:30

Unde? : Sambodhi Studio, Popa Rusu 16 A | Bucuresti

Impreuna?! Cum iti suna a aduce placerea, relatia dintre un barbat si o femeie impreuna cu spiritualitatea?! 

Povestea lui Veet: Haide sa-ti spun despre mine. Era undeva in jur de 19 ani cand in pauza dintre liceu si facultatea de Drept, am dat peste un eveniment.  Mintea mea era libera de concepte, de invatat, economie, gramatica etc. Atunci am auzit prima oara de cum sexualitatea e mai mult decat pentru placere fizica ori pentru procreere. E un act de creatie, un act sacru. O intalnire cu multa apreciere dintre barbat si femeie, o deschidere nu numai a corpurilor ci si a inimilor si a energiilor celor doi. Asa am inteles ca si spiritul are loc in placerea intalnirii dintre doua trupuri. 

Povestea Marianei: Avand un exemplu de relatii toxice, de mica imi puneam multe intrebari "De ce barbatii procedeaza asa sau altfel?", iar in mintea mea deja vedeam ce nu facea "corect" ea. Inconstient mi-am creat doua batai de cap majore. 1! Am invatat un model de relatii toxice, unde el era periculos si deci trebuia SA FUG, iar ea era o victima neputincioasa si umilita. 2! Cautam un ideal de barbat, in timp ce purtam masca unei femei ideale, si clar lucru, pornind din repingerea modelului de mai sus. Grav! Aceste doua batai de cap mi-au luat ceva timp pana sa le constientizez, vindec si sa imi dau mastile jos, sa ma las vulnerabila si sa fiu cea pe care nici eu nu stiam cum sunt in relatii. Aici am inceput sa folosesc termenul de relatii constiente.

Si acum va lasam pe voi sa explorati detaliat mai jos ce vom face in aceste cateva ore impreuna...

Te confrunti si tu cu...

  • o scadere a energiei pe zi ce trece si implicit momentele in intimitate au de suferit,
  • aducerea stresului de la munca in intimitate si asta va afecteaza pe amandoi dar nu stii cum sa te distantezi de job mai usor, 
  • eliberarea de tensiuni/stres de multe ori printr-un sex grabit si care in timp scade conexiunea dintre voi, 
  • acuze si neimplicare in relatie cu partenerul, care erodeaza increderea dintre voi. 
  • in general o scadere a bucuriei de viata in general...

Suntem aici in fata ta pentru ca am trait aceste dileme multi ani si ne-am fi dorit sa gasim pe undeva solutii. 

Veet: Imi amintesc un moment in trecut cand aveam un business si locuiam cu partenera mea in aceeasi locatie unde era si cafeneaua. Si de dimineata o luam de la capat. Va dati seama cat de mult a avut de suferit intimitatea si relatia noastra pentru ca nu am stiut atunci sa gestionam aceste nevoi diferite,nevoia de spatiu si de intimitate personala pe langa cel de cuplu sau cel de munca. Eram un barbat care credea ca femeia trebuie sa stie sa dea spatiu barbatului si sa nu fie suficanta.Ma asteptam sa primesc tot timpul energie si sustinere de la ea.

Mariana: Imi doream sa infloresc in relatie, sa pot sa ma deschid si sa creez impreuna cu el, dar mereu ma pomeneam cu tensiuni in corp, si in relatie, care odata inflamate, nu faceau decat sa devina si mai insuportabile. Eram o femeie, care credea ca el trebuie sa-si dea seama cand si de ce m-as fi suparat. Iar el era un barbat care nu stia sa-mi citeasca gandurile, sau sa gandeasca ca o femeie.

me Big

Vino sa descoperi secretele orientale legate de arta relatiilor constiente

alaturi de Veet Cristian si Mariana Bularga!

Veet: de la avocat la antreprenor si intimacy coach, Veet este un explorator al vietii.  In prezent scrie o carte despre „Puterea Personala”.

Calatoria pe taramul relatiilor constiente si invataturii tao a inceput cu 23 de ani in urma absolut intamplator. De atunci a calatorit in India si multe alte locuri pentru a invata/primi invataturi care sa-l apropie de intelepciunea acestei cai.

Fondatorul Sky Mind, un centru de alchimie si dezvoltare personala, a initiat programe de relationare constienta si alchimie sexuala pentru barbati si femei cat si programe dedicate barbatilor pentru antrenarea unei masculinitati updatate secolului 21.

mariana

Este Sex, Love & Relationship Coach. Life Coach, Master Practitioner of NLP, Time Line Therapy™ and Hypnotherapy. 

Misiunea ei este sa sustina femeile in transformarea lor de la cersetoare de iubire la sursa si energia creatoare. 

In tabara ea va ghida femeile spre eliberare, manifestare, exprimare si reconectare cu corpul. 

Aceasta conferinta este pentru tine daca...

...vrei sa ai mai multa energie zi de zi;

Inveti sa te incarci cu energie mai usor.

...vrei sa te detasezi de problemele de la job;

INVETI SA TE BUCURI DE INTIMITATE MAI MULT PRIN DETASAREA DE JOB.

...vrei să stii ce sa faci in pat;

INVETI SA PRELUNGESTI ACTUL SEXUAL.

...vrei sa fii tu insuti fara teama de a fi judecat;

INVETI SA COMUNICI MAI USOR SI NATURAL

Ei bine, te invit sa te informezi, sa cunosti, sa pui intrebari la

Conferinta Gratuita „INTIMITATE, PLACERE SI SPIRITUALITATE. IMPREUNA?!”        
facilitata de Veet si Mariana miercuri 16 iunie de la 18.30. 

Programul este in 2 parti:

partea teoretica 18.30-19.30
partea de atelier 19.45-21.45

Contributie pentru conferinta: GRATUIT.

Contributie pentru atelier: ♡ 97 ron.

Dupa cum vei simti, esti liber/a sa ramai si la partea a 2-a, workshopul. Va fi deci o Conferinta urmata de un Atelier experiential despre trairea propriei Energii si Vitalitati. Vom face o incursiune in Lumea Energiei Vitale intr-un mod jucaus si constient. Workshopul are rolul sa-ti dea o experienta corporala si „vie” a energiilor, polaritatilor masculin-feminine din interiorul tau si sa intelegi conexiunea cu celalalt sex. Pe langa informatiile preponderent teoretice primite in partea de Conferinta. 

 

Cu ce pleci acasa seara?

Ingredientul cheie ce transforma o relatie obisnuita inr-una constienta.

Cele 7 chei ale unei Relatii Constiente.

Asteptarile in relatie- dusmanul nr 1 in calea unei relatii constiente.     

Diferentieri ale celor 3 aspecte ale intimitatii: Atractie, Indragostire si Iubire. Care este diferenta dintre atractie si iubire?

Cele 3 minti intr-una singura sau Viziunea orientala asupra Iubirii si Sexualitatii.

De ce barbatii sunt mai intai interesati sexual de femei iar femeile de mintea si sufletul barbatului? (perspectiva taoista/ tantrica) 

Ce sunt „centrii” pozitivi energetici ai barbatului si ai femeii? Cum putem, intelegand asta, sa ne amplificam carisma si masculinitatea ori feminitatea dupa caz.

Notiuni de baza despre Sexul Tantric. Si importanta distinctiei dintre ejaculare si orgasm. (in special pentru barbati) 

Urmeaza ceva. Desigur daca simti ca vrei mai mult dupa aceasta prima experienta de cateva ore. 

Evenimentul la munte de 5 zile - Tabara ALIVE din 21-25 iulie. 

Iata detalii AICI! Te asteptam cu drag. 

intimacy bicicle
ioan avram

“Tehnicile învățate și exersate m-au ajutat sa fiu prezent și constient, sa-mi aloc timp pt mine și sa să-mi accept reacțiile totodată sa ma observ, sa am curaj sa-mi împărtășesc opiniile cu peroane de gen feminin, sa capăt curaj și sa am curaj, sa fiu deschis cu peroane străine pe care înainte le eticheta și nu le dădeam sanse, sa comunic și sa mi exprim gândurile și poftele sexuale cu partenera”

— Ioan Avram, project Manager

horatiu

"Mi-a dat o senzatie de potential, putere pe care nu trebuie sa o demonstrez nicicum. Nimanui. Nici mie. Dupa 1 saptamana aveam o stare de 'complet'. De centrare. Acum stiam unde se gasea centrul acesta in corp. Nu mental, ci energetic. Avand intentia clara de a-i pune in valoare existenta." 

- Horatiu Stanculescu, Medic