[vc_row layout=”wide” css=”.vc_custom_1449009554902{margin-top: 10px !important;}”][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][vc_single_image image=”2788″ css_animation=”right-to-left” alignment=”center” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”900×300″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][title title=”Cam despre ce este vorba in procesul de coaching?
De ce Coaching?” size=”h1″ style=”style3″ textcolor=”#fc1616″ bgcolor=”none” padding_top=”0px”][vc_column_text]

Cu totii ne dorim sa crestem, sa evoluam, sa ne traim viata in varianta cea mai buna.
Fiecare dintre noi ne dorim sa ne traim ‘visele’. Coaching-ul ne ajuta sa cladim un pod intre ‚realitatea’ de acum din viata si ‘visul’ nostru. Coach-ul ne asista ca sa depasim „scuzele” din calea schimbarii, fie frici, tipare vechi, convingeri limitative, obiceiuri nefaste si sa construim/traim noi obiceiuri, convingeri si bucuria de viata..etc. Coaching-ul te invita sa arunci o privire noua asupra a Cine Esti Tu si cum iti folosesti talentele unice, timpul si energia cu atentie speciala pe armonia dintre viata privata si cea profesionala.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row layout=”wide”][vc_column width=”1/1″][title title=”Care e „situatia de fapt” a multora dintre noi?” size=”h1″ style=”style4″ textcolor=”#1833a0″ bgcolor=”none” padding_top=”0px” css_animation=”left-to-right”][vc_column_text]

Majoritatea dintre noi am crescut intr-un mediu familial care ne-a „ajutat” sa devenim ‚fete bune’ si ‚baieti draguti’. Ce inseamna asta? Pe scurt, ca si copii, traim cu o profunda teama de a fi abandonati, suntem printre putinele fiinte care ne nastem neajutorati. Depindem deci de parinti si apropiati pentru a ne simti in siguranta si a creste sanatos. Dar prin diverse circumstante de viata, se amplifica aceasta stare de abandon care ne creeaza o veritabila „rana” interioara.   In timp, la ea se mai adauga si „rusinea” adica acel sentiment ca nu suntem o.k. asa cum suntem, ca ne lipseste ceva.Aceasta rusine ne indeparteaza de visele noastre si ne tine in zona de confort.

Iar ca si adulti devenim ‚draguti” punand nevoile celorlalti pe primul loc, sperand ca in felul asta vom primi si noi in schimb atentie, apreciere si implinirea nevoilor noastre.

Avem nevoie sa ne eliberam de „iluzia” ca nu suntem suficient de buni si sa ne imbratisam propriile nevoi, deshizandu-ne drumul catre Succes profesional si Bucurie in Viata.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row layout=”wide” css=”.vc_custom_1448948685207{margin-top: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;}”][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top”]

Sa incepem cu ce nu voi face cu tine

  • Spre deosebire de alte abordari din coaching, eu nu lucrez cu tine pentru a pansa pe ici pe colo un comportament defectuos cu un altul “mai bun”.
  • Si nici nu iti voi induce o Atitudine de invingator super motivationala si de multe ori lipsita de profunzimea unei schimbari de durata.
  • Nu te voi sustine sa-ti creezi noi deprinderi fara a face o schimbare inainte de toate la nivel de Identitate („cine esti tu”) prin eliberare a memoriei subconstiente si deschiderea spatiului interior pentru un nou eu si noi valori.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row layout=”wide” css=”.vc_custom_1449010354079{margin-top: 25px !important;background-image: url(https://www.skymind.ro/wp-content/uploads/2015/11/Green-Background-3-1.jpg?id=2370) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}” el_class=”parallax_effect_white_extra”][vc_column width=”1/1″][title title=”Care este viziunea mea deci? ” size=”h1″ style=”style1″ textcolor=”#108900″ bgcolor=”none” padding_top=”0px” css_animation=”right-to-left”][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top”]

Sunt convins ca schimbarea vine in primul rand de la nivelul Identitatii. Cand tu in esenta, te reinventezi, totul se transforma in consecinta in tine si in jurul tau. Fie valorile se realiniaza, sau noi abilitati se formeaza sau comportamentelese schimba si ele de la sine.
Focusul meu e ‘din interior, in afara’.

Poti sa descoperi cine esti in profunzime cand vei lasa in urma strategiile baiatului bun si fetei dragute care cauta sa-si satisfaca nevoile din exterior, ci vei incepe sa te pui pe tine pe primul loc. Ascultand ce iti spune corpul tau si facand ce te face pe tine fericit.

Traim vremuri de dezordine in ce priveste cine suntem noi ca barbati ori ca femei. Ceea ce functiona in trecut nu mai merge acum. In mod special ca barbati avem nevoie sa ne redefinim masculinitatea.

Sa depasim tiparul de „baiat bun” in care multumim pe ceilalti fara insa a tine cont de nevoile noastre in profunzime. Si in consecinta sa ne activam Razboinicul pregatit de a-si lua puterea inapoi. Care stie sa fie deopotriva puternic dar si relaxat. Pentru femei, cheia este sa depaseasca lafel tiparul „fetei bune” si sa-si asume puterea personala, sa ia decizii si sa-si traiasca fara inhibitii propria senzualitate naturala.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”parallax_effect_white_extra” layout=”wide” css=”.vc_custom_1448951151433{margin-top: 20px !important;background-image: url(https://www.skymind.ro/wp-content/uploads/2015/11/hands-1.jpg?id=2329) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/1″][title title=”Ce inseamna Coaching cu Veet Cristian?” size=”h1″ style=”style1″ textcolor=”#dd3333″ bgcolor=”none” padding_top=”0px” css_animation=”left-to-right”][vc_column_text]

Veet Cristian este Coach Transformational. El imbina experienta din Formarile in Coaching si N.L.P. Rezonantz( scoala Kutschera Institut- Austria) cu alte Abordari in lucru cu corpul si emotiile, mindfulness, co-depependenta in relatii si copil interior. De ex. Formarea cu ‘Leaning Love Institute’ in lucru pentru Co-dependenta in relatii si Relatii Constiente; Respiratie Primara cu Diamond Breath Institute si Tehnica Mindfulness.

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][icon_box title=”1. Punctul de pornire il reprezinta aducerea Atentiei pe momentul PREZENT” size=”h1″ read_text=”Read More” read_more_text_color=”#ffffff” icon_type=”font-awesome” icon=”hand-o-right” icon_effect=”spinAround” icon_size=”32″ color=”custom” icon_color=”#fe4444″ pos=”left” margin=”120px” class_icon_box=”1448949062-1-35″ color_title=”#dd2c2c” icon_style=”style2″]

In PREZENT avem acces la resurse, la idei creative, la iesirea din zona de comfort si mai ales intrerupem “dialogul interior” care ne saboteaza si ne tine in vechile tipare.

Si cum facem asta? In esenta in 2 feluri: fie prin practica Mindfulness in care ne observam corpul, respiratia si ne relaxam in prezent. Fie prin metode somatice ce tin de activarea energiei vitale urmata de relaxare in momentul prezent.

[/icon_box][icon_box title=”2. Aplicarea modelului Zen Coaching” size=”h1″ read_text=”Read More” read_more_text_color=”#ffffff” icon_type=”font-awesome” icon=”hand-o-right” icon_effect=”spinAround” icon_size=”32″ color=”custom” icon_color=”#dd2c2c” pos=”left” margin=”120px” class_icon_box=”1448949062-1-35″ icon_style=”style2″ color_title=”#dd2c2c”]

Este un model practic in 5 pasi ce combina coachingul si inquiring-ul cu practica mindfulness.

In esenta presupune ca dincolo de “spatiul problemei”, putem regasi in interior Chiar ACUM, o stare de Echilibru si Claritate care implicit ne transforma perspectiva din care vedem lucrurile. Pentru ca apoi sa actionam in noua directie cu noi resurse si incredere.

[/icon_box][icon_box title=”3. Procesul de vindecare, iertare si acceptare de sine ” size=”h1″ read_text=”Read More” read_more_text_color=”#ffffff” icon_type=”font-awesome” icon=”hand-o-right” icon_effect=”spinAround” icon_size=”32″ color=”custom” icon_color=”#dd2c2c” pos=”left” margin=”120px” class_icon_box=”1448949062-1-35″ icon_style=”style2″ color_title=”#dd2c2c”]

Aici urmarim mai multi pasi printre care are loc:

  • Vindecarea copilului interior de rusine si abandon; Reconectarea cu partea jucausa si creativa din noi;
  • Procesul de Iertare de sine = esenta oricarei schimbari de durata.
  • Eliberarea de trecut prin a te pune pe tine nr 1 ca importanta in viata ta.

[/icon_box][icon_box title=”4. Redefinind masculinul si femininul” size=”h1″ read_text=”Read More” read_more_text_color=”#ffffff” icon_type=”font-awesome” icon=”hand-o-right” icon_effect=”spinAround” icon_size=”32″ color=”custom” icon_color=”#dd2c2c” pos=”left” margin=”120px” class_icon_box=”1448949062-1-35″ icon_style=”style2″ color_title=”#dd2c2c”]

Cu beneficii directe asupra ta ca barbat ori femeie in viata in general dar si in relatiile tale, in particular. Un barbat care are o relatie buna cu partea feminina din interior si stie sa-si canalizeze creativ energia sexuala avand si o Directie ferma in viata este cu siguranta un barbat matur. Iar pentru femei, intentia este pentru a creea o relatie buna cu partea masculina si deschiderea catre Emotii si starea de ‚fluiditate’ in tot.

Vom folosi diverse metode pentru:

  • Deconditionarea de tiparele comportamentale ale „baiatului bun” (te invit sa citesti din articolele mele in acest sens);
  • Depasirea limitarilor comportamentale ale „fetei bune” si dragute. Si accesarea starii de Feminitate Naturala si Trezita.
  • Trezirea Razbonicului la barbati prin activarea celor 3 calitati esentiale: Putere, Prezenta si Directie. De asemenea ca si suport lucram cu tehnici tao de amanare sau stopare a tendintei de ejaculare cu scopul de a pastra energia sexuala si a o canaliza.

[/icon_box][icon_box title=”5. Pasi spre Actiune” size=”h1″ read_text=”Read More” read_more_text_color=”#ffffff” icon_type=”font-awesome” icon=”hand-o-right” icon_effect=”spinAround” icon_size=”32″ color=”custom” icon_color=”#dd2c2c” pos=”left” margin=”120px” class_icon_box=”1448951830-1-14″ color_title=”#dd2c2c” icon_style=”style2″]

Coachingul propus de mine este bazat pe actiune inca dupa prima intalnire. Schimbarea se face prin cultivarea unui model nou de a fi si a actiona.

Vei avea „provocari” temporale ( 1-2 luni sau mai mult) pentru a iesi din „tiparul” vechi cultivat si a creea o noua identitate.

[/icon_box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row layout=”wide” css=”.vc_custom_1448954452179{border-bottom-width: 20px !important;padding-top: 20px !important;}”][vc_column width=”1/1″][title title=”Cele 5 tipuri de Coaching la care poti apela:” size=”h2″ style=”style2″ textcolor=”#1f62c6″ bgcolor=”none” padding_top=”0px”][vc_row_inner layout=”wide” css=”.vc_custom_1448954490523{margin-top: -20px !important;}”][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text css_animation=”left-to-right” el_class=”box-check-circle” css=”.vc_custom_1448953680898{padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 60px !important;background-color: #b70000 !important;}”]

Inteligenţa Inimii (Heart I.Q.)

[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”left-to-right” el_class=”box-check-circle” css=”.vc_custom_1448954584729{margin-top: 20px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 60px !important;background-color: #61c13c !important;}”]

Leadership Natural

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text el_class=”box-check-circle” css=”.vc_custom_1448953722672{margin-left: 10px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 60px !important;background-color: #e59859 !important;}” css_animation=”left-to-right”]

Life Coaching

[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”right-to-left” el_class=”box-check-circle” css=”.vc_custom_1448954631394{margin-top: 20px !important;margin-left: 10px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 60px !important;background-color: #db1cbe !important;}”]

Sexualitate si Relatii Constiente

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text el_class=”box-check-circle” css=”.vc_custom_1448953853964{margin-left: 10px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 60px !important;background-color: #158d8e !important;}” css_animation=”right-to-left”]

Masculin Coaching

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row layout=”wide” css=”.vc_custom_1448956000567{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;}”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1448955708367{padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;}”][title title=”Tipuri Coaching:” size=”h3″ style=”style4″ textcolor=”#1f62c6″ bgcolor=”none” padding_top=”0px” css_animation=”left-to-right”][vc_column_text css_animation=”right-to-left”]

Inteligenţa Inimii (Heart I.Q.)

Cum să trăim din ceea ce suntem şi nu din frici şi condiţionări


Life Coaching

Cum să devii centrat în viaţa ta şi să ajungi acolo unde iţi doreşti


Masculin Coaching

Cum să te conectezi la Puterea si Prezenta ta ca barbat


Leadership Natural

Cum să fii lider în viaţa ta indiferent de funcţia de la job


Sexualitate si Relatii Constiente

Cum să ai parte de pasiune în tot ceea ce faci, în pat si nu numai


[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][title title=”Cum are loc prima sedinta? Informatii practice.” size=”h1″ style=”style1″ textcolor=”#1f62c6″ bgcolor=”none” padding_top=”0px”][vc_column_text css=”.vc_custom_1449010845870{padding-bottom: 20px !important;padding-left: 10px !important;}”]

Intrucat coaching-ul este un proces de transformare a unui mod de gandire, simtire si comportamental, este nevoie de o serie de intalniri.

Gandeste-te cat timp ti-a luat sa-ti formezi un tipar negativ! Cat timp esti dispus sa-ti oferi tie pentru a produce o transformare de durata?!

Pornim in medie de la 3-5 sedinte (1-2 luni) pana la 20-40 sedinte(6-12 luni). Fiecare sesiune de obicei are loc 1 data/ saptamana sau 1 data/ 10 zile. Iar durata este de aproximativ 1 h./ 1h.30.

Prima sedintă este GRATUITA şi durează 30 de minute.

Urmand ca la finalul ei sa stabilim conditiile si frecventa intalnirilor ulterioare in cazul in care doresti sa continui. Fiecare e liber desigur sa aleaga sa continue cu un “program” de coaching pentru mai multe intalniri sau altceva!

Sesiunile pot fi focusate pe una din direcţii sau în funcţie de ce se doreşte, se pot combina tehnicile.

Intâlnirile au loc fie live sau pe skype. În română ori engleza.

Te rog sa completezi Formularul de mai jos! Te vom contacta in cel mai scurt timp.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”parallax_effect_white” layout=”wide”][vc_column width=”1/1″][title title=”Interesat? Contacteaza-ne!” size=”h3″ style=”style1″ textcolor=”#dd0fdd” bgcolor=”none” padding_top=”0px” css_animation=”right-to-left”][vc_column_text css=”.vc_custom_1448965635799{margin-top: -20px !important;padding-bottom: 20px !important;}” css_animation=”left-to-right”]

[Form id=”10″]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”parallax_effect_black” layout=”wide” css=”.vc_custom_1448966136008{margin-top: 20px !important;background-image: url(https://www.skymind.ro/wp-content/uploads/2015/11/relative_light_1024-1.jpg?id=2212) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/1″][title title=”Si sa ne distram „animat” cu Mr. Coaching!” size=”h3″ style=”style1″ textcolor=”#47e5e8″ bgcolor=”none” padding_top=”0px” css_animation=”top-to-bottom”][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=nFx6yKZrzco” css=”.vc_custom_1448966033656{padding-bottom: 20px !important;}”][/vc_column][/vc_row]