2 WEBINARII GRATUITE SIMULTANE

PENTRU BRABATI si PENTRU FEMEI

Armonizarea dintre inima si sexualitate

Când ?
Joi 13 iulie ora 19:00-21:00

Unde ?
 Online prin platforma Zoom

Cum ?
 Vei primi detalii prin email

Acest webinar este pentru tine daca...


...vrei mai multa energie pe care s-o folosesti intimitate dar si in viata de zi cu zi

Inveti o tehnica tantrica pentru armonizarea sexului si a inimii

...vrei sa-ti dezvolti capacitatea de a fi mai prezent in intimitate

Iti Imbunatatesti intimitatea prin cresterea relatiei cu pantecul tau/femei si cu hara/barbatii.

...vrei sa ai mai multa relaxare si incredere in sine

Inveti relatia
dintre energia sexuala si actiunile tale.

Barbatii vor fi ghidati de Veet și vor face:

1. Meditația de centrare în oo - o tehnică foarte bună de folosit de barbati pt centrare și încredere în sine.
2. Relația dintre sexualitatea noastră ca barbati și încrederea în sine.
3. Cum relaxarea emoționala e legată de un sex de categorie plus.
4. Abordare taoista/tantrica de lucru cu energia sexuala și cum poate ajuta bărbații sa aibă un succes mai mare in viata și în intimitate.

Femeile vor fi ghidate de Anita și vor face:

1. Meditație de activare a pântecului. Armonizarea inimii cu pântecul.
2. Inima închisă blochează curgerea energiei sexuale, dar și reprimarea exprimării sexuale închide inima. Cum ieșim din acest cerc vicios?
3. Despre pântec și vindecarea lui. Relația cu rănile trecutului. Alchimizarea rănilor și darul pântecului curat.
4. Practici care ne susțin arta de a face dragoste dincolo de corpul fizic, întărind astfel relația intimă atât cu noi înșine cât si cu partenerul nostru.

Iar ultima parte, întâlnirea mixtă barbati și femei, va fi ghidata de Veet și Anita.

Sky Mind

SkyMind.ro este o „atitudine”. Iti ofera un mediu de crestere interioara cu workshopuri, tabere si resurse pentru Un Mod de Viata complet, pentru a Trai „in corp”, in Aici si Acum, pentru Intimitate si Relatii Implinitoare, Sexualitate integrativa si sacra, pentru o Masculinitate updatata secolului 21."

Cristi Veet -5

Faciliteaza: Veet Cristian.


De la avocat la antreprenor si intimacy coach, Veet este un explorator al vietii. In prezent scrie o carte despre „Inteligenta Erotica si a trai viata dincolo de rusine si insuficienta”.

Se afla pe taramul relatiilor constiente si invataturii tao și a inceput cu 25 de ani in urma absolut intamplator. De atunci a calatorit in India si multe alte locuri pentru a invata/primi invataturi care sa-l apropie de intelepciunea acestei cai.

Creatorului metodei de transformare #PleasureFactor si #ShaktiBoost, misiunea lui este sa susțină bărbații și femeile sa se conecteze la propria vitalitate sexuală și să aibă o intimitate implinitoare și 'sens' în direcția pe care si-o doresc.

A initiat programe de relationare constienta si alchimie sexuala pentru barbati si femei cat si programe dedicate barbatilor pentru antrenarea unei masculinitati updatate secolului 21.
Susține ateliere și retreat-uri în România, Cehia, U.K., Egipt, Belgia, Danemarca.”..

anita

Faciliteaza: Anita Kawsay

Pe acest pământ sunt un suflet călător în corp uman, exact ca și tine.

Mă simt onorată să am misiunea de a ghida prin mișcare, prezență, susținere, prin voce, prin propria mea experiență. Procesul meu de alchimizare a întunericului în lumină, a suferinței în bucurie și toate experiențele de pe acest drum, le dedic celor care se simt chemați de calea către SINE.

Programul Back to You, atelierele pentru femei, cercurile de femei și terapiile individuale pe care le susțin sunt create din elemente, alese intuitiv, din diferite tipuri de practici, ceremonii și metode de reîntregire.

Mă umple cu bucurie gândul că în curând ne așezăm în cerc și pornim către SINELE nostru să FIM!

Anita Zita Szabo (Kawsay) - Kinetoterapeut, instructor Yoga, women`s holistic health coach, consilier echilibru hormonal, facilitator cercuri de femei, Acces Bars facilitator, creatoarea conceptului Youproject-Back to Yourself.

Testimoniale

ioan avram

“Tehnicile învățate și exersate m-au ajutat sa fiu prezent și constient, sa-mi aloc timp pt mine și sa să-mi accept reacțiile totodată sa ma observ, sa am curaj sa-mi împărtășesc opiniile cu peroane de gen feminin, sa capăt curaj și sa am curaj, sa fiu deschis cu peroane străine pe care înainte le eticheta și nu le dădeam sanse, sa comunic și sa mi exprim gândurile și poftele sexuale cu partenera”

— Ioan Avram, project Manager

ioan avram

"Mi-a dat o senzatie de potential, putere pe care nu trebuie sa o demonstrez nicicum. Nimanui. Nici mie. Dupa 1 saptamana aveam o stare de 'complet'. De centrare. Acum stiam unde se gasea centrul acesta in corp. Nu mental, ci energetic. Avand intentia clara de a-i pune in valoare existenta."

-- Horatiu Stanculescu, Medic