SEXUALITATEA BARBATULUI SI SUCCESUL IN VIATA

25 nov. Bucuresti

Zile

:

Ore

:

Minute

Vreau să mă înscriu

Ca barbati ne dezvoltam o mentalitate de succes bazata pe propria incredere in sine si penetrarea constanta a obstacolelor prin forta. De obicei daca ceva nu functioneaza, impingem si mai tare. Rare ori avem probleme sau ne dam voie sa contemplam viata noastra: unde suntem , unde ne dorim sa ajungem, ce puncta forte si ce slabiciuni avem , de ce resurse avem nevoie.

Mai simplu spus:

Ca barbati noi nu avem probleme, doar solutii. Nu cerem ajutorul nimanui pentru ca avem incredere in noi si doar in noi.

Consecinta negativa a acestui mod de gandire: ne blocam emotiile, ne pierdem forta in timp si ajungem sa nu mai gasim solutii asa usor. Se pierde in general coloritul vietii si al drumului in sine.

Inainte sa vezi descrierea, te invit sa ma asculti cateva minute vorbind despre atelier:

Te invit deci la workshop!

SEXUALITATEA BARBATULUI SI SUCCESUL IN VIATA

Cum sa folosesti transmutarea sexuala pentru a avea succes in viata, in relatii si in profesie.

Atelier pentru barbati. 25 nov. 2018/Bucuresti 8:30- 18:30

Vreau să mă înscriu

Cristi Veet

„De la avocat la antreprenor si intimacy coach, Veet este un explorator al vietii. In prezent scrie o carte despre „Inteligenta Sexuala si Viata ca si Magie”.

Calatoria pe taramul relatiilor constiente si invataturii tao/tantra a inceput cu 20 de ani in urma absolut intamplator. De atunci a calatorit in India si multe alte locuri pentru a invata/primi invataturi care sa-l apropie de intelepciunea acestei cai.

Fondatorul Sky Mind, un centru de alchimie si dezvoltare personala, a initiat programe de relationare constienta si alchimie sexuala pentru barbati si femei cat si programe dedicate barbatilor pentru antrenarea unei masculinitati updatate secolului 21.”

Te asteptam in Experienta! Inscrie-te Aici:

Ciceu Bogdan

“Workshopul a fost, pentru mine, unul dintre pilonii care m-au susținut în a-mi duce viața la un nou nivel. Acum, am mai multă încredere în sine și simt că în interiorul meu se află o putere incredibilă, care îmi stă la dispoziție pentru a-mi îndeplini orice vis. Viața e infinit mai frumoasă, acum, când am această atitudine de mascul alfa. Dacă crezi că ești pregătit să-ți ridici viața la următorul nivel, îți recomand cu căldură workshop-ul ținut de Veet si echipa lui. Succes maxim!”

Radu Gheorghiu

„Salut, simțeam nevoia să îmi exprim punctul de vedere legat de Vision Quest. Cu ajutorul lui Cristian am învățat să mă bucur de lucrurile simple, am învățat să îmi înving fricile, pe scurt am dormit afara în cort într-un loc frecventat de urși. A fost ursul în acea noapte destul de aproape de noi aproximativ un km. Am învățat să mă descopăr pe mine, cine sunt și ce caut eu pe această lume (sunt un om normal și caut fericirea în tot și în toate.) Am găsit fericirea în lucrurile mărunte ex: o pajiște, o văcuță care culegea fân și un soare superb în acel moment râdeam ca prostul și nu înțelegem de ce sunt așa fericit, poate că am descoperit normalul.”

CA BARBATI, IN ESENTA NOASTRA CAUTAM SUCCESUL. E IN GENA NOASTRA SA NE DOVEDIM ABILITATILE, CA AM AJUNS LA UN FINAL, CA AM REUSIT. Fie ca e vorba de succes profesional, realizari materiale, sau succes in familie si relatie.

Sunt 2 conditii majore pentru succes: nivelul de Energie si Determinarea in actiune.

In acest atelier vom aborda tema energiei si cum putem face in primul rand sa nu o mai pierdem, sa o economisim. Si in al doilea rand, sa acumulam mai multa. Si de unde.

Eu de ce as veni la acest workshop?! Vii ca să...

Se va lucra pe 5 niveluri care de altfel sustin nivelul de energie:

Stres si emotii. Cum sa ne traim emotiile fara sa le reprimam.
Ce nevoi am si cum mi le satisfac?! Intelegerea ranilor, compulsiilor si dependentelor.
Cum pierdem energia prin activitati inutile sau energofage?! Cum sa devenim Constienti de noi insine.
Sportul si amplificarea energiei.
Cresterea vitalitatii prin intelegerea impulsului si a energiei sexuale.