Tabara ALIVE

Restabilirea

autoritatii masculine si a Stralucirii feminine.  

cu Veet Cristian si prietenii 26-31 iulie 2022
la munte

Joseph Campbell odată spunea: „Eu nu aș crede că oamenii caută un sens pentru viața lor, ci mai mult experiența de a fi vii.”

Viata de zi cu zi ne transforma intr-un soi de 'manageri ai vietii noastre' si uitam sa fim pur si simplu 'jucausi', spontani...

Ca barbati si femei, am uitat sa fim iubiti. Ca la inceput.

Este 'urgent' daca vrem o viata de cuplu sanatoasa si o societate vie, sa ne reconectam la starea si arhetipul Iubitului/ei.

Pentru ca asta ne da vitalitate, energie si creativitate in viata noastra, de care avem mare nevoie. 

Din pacate ne alienam de noi insine si in relatii devenind ceva/cineva care nu ne dorim dar nu stim nici ce sa facem. Intram prea mult in rolul de tata/mama, de sot/sotie, sau de barbat de cariera/femeie de cariera. 

Din pacate atat intimitatea cat si sexualitatea sunt afectate atunci cand ne pierdem in rutina zilnica si in asteptarile din relatie iar consecintele sunt ca...

 • Esti lipsit/a de chef, nu prea ai motivatie de a actiona in general,
 • Nu ai initiativa in intimitate. Sau doar unul dintre parteneri are mai multa.
 • Ca barbat, nu mai iei decizii si initiative asa des.
 • Ca femeie, devii supra-responsabila, de tot, de familie, copii, cariera, mersul lucrurilor.
 •  Te inchizi in tine evitand intimitatea, expunerea vulnerabilitatilor din teama de a fi judecat, criticat sau neinteles.
 • Experientele sexuale devin din ce in ce mai rare si mai mult din obligatie. 
 • Ne pierdem prea mult in rolul de mama/tata ori om de cariera/femeie ocupata. 

Toate astea ne tin captivi in matrixul social iar puterea noastra e data altora.

Avem nevoie să ne reamintim...

Ca Femeie, pentru a fi completa, avem nevoie sa ne reconectam la cei 3 centrii emisivi de putere: pantecul ( ch 2- fluiditate, curgere emotionala, senzualitate), inima ( ch 4- iertare, hranire si iubire ), intuitia ( ch 6 - trezirea capacitatilor de vindecare si viziune holistica. Trezirea "vrajitoarei". ) 

Ca Barbat, pentru a fi complet, am nevoie sa ma reconectez la cei 3 centrii emisivi de putere: penisul (ch 1- puterea sexuala, oferirea darului de masculinitate ), vointa si determinarea, exprimarea personala (ch 3-actiunea), exprimarea divina ( ch 5- din Trezire si ghidare superioara, misiune si regalitate.) 

Sa ne reamintim...ca suntem Regii si Reginele regatului nostru.

Tabara se va focusa pe eliberarea de a trai masculinul si femininul ca si "rol" si restabilirea jocului polaritatilor .

De la avocat la antreprenor si intimacy coach, Veet este un explorator al vietii.  In prezent scrie o carte despre „Inteligenta Viului si Viata ca si Magie”.

Calatoria pe taramul relatiilor constiente si invataturii tao a inceput cu 23 de ani in urma absolut intamplator. De atunci a calatorit in India si multe alte locuri pentru a invata/primi invataturi care sa-l apropie de intelepciunea acestei cai.

Fondatorul Sky Mind, un centru de alchimie si dezvoltare personala, a initiat programe de relationare constienta si alchimie sexuala pentru barbati si femei cat si programe dedicate barbatilor pentru antrenarea unei masculinitati updatate secolului 21.

Sa ne reamintim fara cuvinte, cum a fost anul trecut... doar in imagini...

Tabara „ ALIVE” este creata de Veet si se afla anul acesta la a -12-a editie.

Ca Femeie nu te mai multumesti cu ce se ofera "pe piata", vrei doar sa fii condusa de catre barbat spre starea de Abandon, catre Divinul din tine, catre Inima si Senzualitatea plenara a corpului tau.  

Ca Barbat vrei sa fii "primit" de o femeie cu totul, in puterea sexualitatii tale neinhibate cat si in puterea exprimarii personale. 

Pe scurt ce vom face in tabara in cuvintele lui Tony Robbins..

Pentru asta e nevoie sa restabilim starea de fluiditate si joaca care ne va permite sa ne reamintim cum e sa fi barbat ori femeie in mod natural...

Ne dorim cu adevarat sa avem relatii de cuplu armonioase. Am inteles in timp ca pentru a reusi asta, avem nevoie sa ne eliberam corpul de armuri, de blocaje emotionale...

Tabara se va focusa pe vindecarea de mintea critica si asteptarile nerealiste din relatii care se reflecta la nivel de rigiditate in corp si respiratie.

Iar toate astea, in final pentru a ne trai "darurile" naturale ca barbat ori femeie prin reconectarea la puterea celor 3 centrii emisivi. 

La inceput crezi ca "ai nevoie" de el sau de ea. Crezi ca ai nevoie de iubirea, afectiunea, validarea sau pur si simplu atentia lui/ei. 

In timp, realizezi ca aveai nevoie sa te impaci cu parintii tai si sa lasi in urma tristetea ca nu ai primit iubirea, prezenta lor asa cum iti doreai tu. Toate astea ca sa ai o relatie armonioasa de cuplu in prezent. 

Si ajungi la un moment dat sa-ti trezesti abilitatile de Femeie si Barbat Intelept/eapta. Momentul cand realizezi ca nu esti doar un "rol" de barbat ori femeie, ca esti o Constiinta, una Masculina si alta Feminina, te eliberezi de acest "joc al cersitului atentiei" si "implinirii nevoilor din exterior". Realizezi ca esti Liber/a sa traiesti cum doresti tu, cu mai mult feminin sau masculin, dupa caz.

Iar apoi, tanjesti sa impartasesti toate aceste trairi cu o femeie sau un barbat in rezonanta cu aceste valori. Care si-a urmat "drumul personal de auto-descoperire" si vrei sa daruiesti si sa primesti "din cine esti". 

Ca Femeie nu te mai multumesti cu ce se ofera "pe piata", vrei doar sa fii condusa spre inima si energia fluida senzuala a corpului tau de barbatul tau, iar ca Barbat vrei sa fii "primit" de o femeie cu totul, in puterea sexualitatii tale neinhibate cat si in puterea exprimarii personale. 

Hai sa ne uitam mai direct la 6 cauze care sunt sursa pierderii starii de joaca si diminuarii atractiei sexuale din relatii... 

1. Focusul pe viitor in loc sa te bucuri de prezent,

2. Asteptarile pe care le ai de la partener/a sau relatie (de multe ori nerealiste si necomunicate)

3. Nevoia de control si a fi asa cum vezi tu lucrurile,

4. Nevoia de a avea tu dreptate. 

5. Fuga de emotii dureroase ori disconfort, 

6. Comunicare defectuoasa si de multe ori reactiva. 

 

Daca te regasesti in cel putin 3 din cele 6 puncte, atunci ai nevoie sa fii atent si sa faci niste schombari! 

Ce vom face efectiv, cum impulsionam transformarea?

 1. Dimineata vom face tehnici taoiste de activare a meridianelor, meditatii active si yoga.
 2. Dansul Unitatii (sau Dansul lui Shiva),
 3. Respiratia de activare (plus alte tipuri de respiratii)
 4. Hranirea cu energia pamantului si respiratia ovariana~practici pentru femei,
 5. Vom intelege "rolurile" in care intram de obicei in viata si in relatii si cum sa iesim din ele,
 6. Invatam trecerea dinspre Realitatea 3D si focusul pe forma vs. realitatea 4 D+ si focusul pe curgere+ energie (flow), 
 7. Lucru cu rana tatalui si dialogul cu tata. 
 8. Lucru cu rana mamei si dialogul cu mama. 
 9. Ritualuri tantrice de creare a unei armonii/integrari intre feminin si masculin in relatie,
 10. Accesarea Luminii si puterii interioare~ practici pentru barbati,
 11. Vor fi unele momente cand femeile vor lucra separat si barbatii lafel si apoi impreuna. 
 12. Impamantare sau Iluminare? (Embodiment vs Enlightenment)
 13. Ecstatic Response – cheia spre conectarea la viata.
 14. Pelvic Bouncing – a fi dincolo de rusinea sexuala,
 15. Respiratia pelvisului – pentru amplificarea energiei de viata.
 16. Seri de foc de tabara si ritual in jurul focului. 

 

Ritualul de FireWalking, in care vom trece cu totii pe jar incins in miez de noapte. Ne vom revela puterea interioara ca barbati si ca femei. 

fire walking impreuna

Concret, pe lângă a te bucura de vacanță, cu ce vei ramâne când pleci acasă?!

Te conectezi cu natura salbatica, vie din tine, senzuala. 

Te eliberezi de comparatii cu alte tipologii de barbati/femei si iti accepti natura ta. Iesi din rolurile uzuale de mama/tata si sot/sotie, imbogatindu-te cu calitati de joc si senzualitate din arhetipul iubitului/amantului. 

Embodiment- sau Puterea Corpului

Te detasezi de ganduri si tipare, gandesti liber pentru tine ascultandu-ti corpul si intuitia! „A fi in corp” iti aduce mai multe energie si pofta de viata. 

Vei invata un proces de vindecare - De la Asteptari la Esenta.

Te va ajuta sa te eliberezi de blocaje, temeri, asteptari si sa-ti constientizezi nevoile profunde atat in relatie cat si in viata.

Inveti un proces de eliberare emotionala foarte eficient

Vei putea sa iesi mai usor din reactiile emotionale si sa comunici armonios cu ceilalti/cu partenera/ul. 

Respiri pentru a aduce mai multa energie

Realizezi ca respirai superficial si iti blocai emotiile „negative” crezand ca a fi in controlul lor e mai bine, si intelegi ca a respira profund iti deschide corpul catre mai multa energie si paradoxal catre solutii noi.

Relatii Implinite prin Sexualitate Tantrica

Relatiile tale intime sunt mai naturale si senzuale. Tehnicile si Ritualurile din Tantra si Tao iti imbogatesc viata sexuala. Vei putea sa traiesti atractia sexuala "pe o perioada nedeterminata".

Femeia puternica vs Femeia senzuala

Ca femeie, te conectezi la senzualitate si starea de curgere/a simti si te detasezi de „masca” femeii puternice focusate in exces pe actiune si rezultate.

Barbatul provider vs. Barbatul Constient

Ca barbat, inveti ca sa te relaxezi in „a fi” mai mult si te eliberezi de presiunea de „achiever” si a obtine lucruri. Esti liber sa fii asa cum esti.

Trezirea Senzualitatii naturale

Iti trezesti senzualitatea neinhibata prin care te conectezi la sufletul tau. A fi Senzual inseamna a Fi Viu. Te eliberezi de "rusinea sexuala" ancestrala.

Lasă-te purtat de magie...

Despre Initiator - Veet Cristian

De la avocat la antreprenor si intimacy coach, Veet este un explorator al vietii.  In prezent scrie o carte despre „a fi mai Mari peste rusinea si neincrederea in sine”.

Calatoria pe taramul relatiilor constiente, masculinitatii asumate si invataturii tao a inceput cu 20 de ani in urma. De atunci a calatorit in India si multe alte locuri pentru a invata/primi invataturi care sa-l apropie de intelepciunea acestei cai.

Fondatorul Sky Mind, un centru de alchimie si dezvoltare personala, a initiat programe de relationare constienta si alchimie sexuala pentru barbati si femei cat si programe dedicate barbatilor pentru antrenarea unei masculinitati updatate secolului 21.

yellow veet

Facilitator invitat- femeie

in curand detalii...

girl-1357485_1280

Facilitator invitat - Zsombor

Zsombor este co-facilitator al taberei. Este un ghid în explorarea conștientă a Vieții, care și-a dedicat ultimii 12 ani cunoașterii de Sine. Experimentând mai multe căi spirituale a dezvoltat pe baza experiențelor avute metode simple și eficiente de transformare interioară și autocunoaștere. Acum folosește aceste unelte simple în sesiuni de consiliere, iar cu ajutorul workshopurilor și a retragerilor, îndrumă persoanele interesate în aventura Vieții.

În cadrul Bootcamp-ului Zsombor ne va fi aproape cu procesul de "firewalking"  si ghidarea shamanica a tobei si a celor 4 lumi. 

zsombi

Cateva poze de la ultima tabara din acelasi loc

sarmis2
casa 1
locatie 3

Timp rămas până la eveniment

Day
Hour
Minute
Second
Locuri rămase

Ce au spus participantii la taberele noastre?

Cât este investiția pentru tine în aceasta tabără si vacanță?

Inainte de a vorbi despre pret, iti reamintesc ce vei primi prin participare: 

 • o experienta de 5 zile in care vei simti ca timpul trece foarte repede, 
 • suportul meu activ dar si al co-facilitatorilor taberei.
 • noi prieteni si o atmosfera de conexiune binevenita,
 • contributia include si cazarea in camere duble (doi in camera) + 3 mese/zi. 
 • program intensiv (dar placut) de la 7.30 la 22.30.

Cei ce vin in cuplu au reducere de 200 ron/cuplu.

Nota: Va inscrieti incluzand 2 produse la care adaugati cuponul 'alive200' pentru a beneficia de reducere. 

Restul de detalii si variante de pret le gasiti mai jos!

 

Alege varianta de pret cea mai buna pentru tine!

Alive Basic

2350 Ron
 • Experienta 5 zile intensiva intre 10-si 14 h/zi
 • Self-Coaching process De la Asteptari la Esenta
 • Materiale de curs printate suport practica personala
 • 50-70 ore Experienta in total
 • Acces Facebook Grup-Suport in valoare de150 ron /luna
 • Sesiune 1-1 Gratuita 1 h.

Alive Smart

2550 Ron
 • Experienta 5 zile intensiva intre 10-si 14 h/zi
 • Self-Coaching process De la Asteptari la Esenta
 • Materiale de curs printate suport practica personala
 • 50-70 ore Experienta in total
 • Acces Facebook Grup-Suport timp de 3 luni in valoare de150 ron /luna
 • Sesiune 1-1 Gratuita 1 h

Alive High

2750 Ron
 • Experienta 5 zile intensiva intre 10-si 14 h/zi
 • Self-Coaching process De la Asteptari la Esenta
 • Materiale de curs printate suport practica personala
 • 50-70 ore Experienta in total
 • Acces Facebook Grup-Suport timp de 3 luni in valoare de150 ron /luna
 • Sesiune 1-1 Gratuita 1 h/ in valoare de 350 ron.

Ce spun participantii de la evenimentele anterioare...

diana cazan

"Minunata experienta Cristian!
Iti multumesc! De putine ori in viata am reusit sa eliberez autenticul din mine si asta a fost una dintre ele! Pentru mine e mare lucru!"

— Diana Cazan, Manager

ioan nicut 2

“La seminarul lui Cristian am făcut exercițiile pe care ni le-a propus. Apoi acasă, după ce am făcut dragoste, m-am așezat pe spate. Apoi m-a cuprins o plăcere în Tot corpul. Ceva ce n-am mai simțit niciodată. Ceva ce nu poate fi explicat. Atât de simplu.”

— Ioan Nicut, Coach, Speaker, Author

sorin bobocea

Testimonials

"Am mai practicat multe tehnici de meditatie, de respiratie, dar la tine este printre putinele dati cand inlantuirea lor mai mult sau mai putin gandita, mi-a starnit refluxuri de ras interior, de bine, de fapt ce caut eu in meditatii. Ca corpul de la sine sa produca stare de bine, ras interior."

— Sorin Bobocea, Consultant Politic

poze Veet Bulgaria New

Contacteaza-ma pentru intrebari!

mail: [email protected]

tel: 0731.922.809.

Contactează-ne!

Please enter your name.
Please enter a message.

Locația evenimentului

Sharing is carring

„Gaseste acel loc in tine unde este Bucuria, iar ea va arde durerea din tine.”  de Joseph Campbell