Scoala #Alkemy

Embody

cu Veet Cristian 3-5 iunie  2022- Bucuresti

 Conecteaza-te la radacinile tale, la corp si starea de siguranta profunda ca sa ai in consecinta relatii, sexualitate si implinire pe toate planurile!

Visez sa traim cu totii, barbati si femei, in suveranitate. Ca regi si regine. Sa cream relatii din #intreg si nu din lipsa si nevoie. Cred si visez acest trib frumos si puternic de barbati si femei reinnoiti.

Daca si tu crezi si simti lafel, hai te rog, citeste mai departe...

Sa incepem cu inceputul...

Relatiile si sexualitatea sunt implinitoare si ne dau sens vietii, pana cand... ...pana cand apar reactiile emotionale. Apoi ne inchidem in noi, ne izolam, sau devenim rigizi si in control ori dominare.

Da, stiu ca iti doresti sa-ti traiesti sexualitatea la alt nivel, catre sacru si in esenta ta spirituala.
Citeste mai jos detalierea celor 5 module ale Scolii. Toate vor urma pas cu pas.

Dar primul pas, adica ce vom face in acest modul - #Embody, este sa inveti ce faci atunci cand esti in reactie si nu mai e la comada adultul ci copilul de 3 ani din tine care face prostii...Citeste mai jos...

Ti se intampla si tie sa...

1. Devii precaut si sa nu mai spui tot ce ai in minte,
2. Sa devii retras in sine,
3. Sa fii usor iritabil, frustrat ori nervos cand auzi anumite lucruri de la celalalt,
4. Cauti in conversatii sa arati ca tu ai dreptate,

Si care sunt consecintele evidente?!

desigur...
1. Racirea relatiilor,
2. Esti mai mult in minte decat in realitate si faci presupuneri despre celalalt de multe ori nefondate,
3. Critici si incerci sa-l/s-o schimbi,
iar in final... Ruperea relatiei...

Ai idee de ce se intampla toate aceste lucruri?

E simplu. Sistemul tau nervos e reactiv. Cu alte cuvinte, el crede acum ca tu esti in #pericol...Ceea ce inseamna ca, instantane, tu nu mai esti adultul de 30 de ani, ci ai devenit un copil de 5 ani care vrea sa aduca liniste, dupa mijloacele lui de la acea varsta...

womb+wisdom

Iata un video al meu in care explic cum esti atacat de teroristi si reactiile sist tau nervos...

MAI MULTE DESPRE MODUL DE SUPRAVIETUIRE IN CARE TRAIESTI...

În modul de supraviețuire sau de pericol, căutăm indicii despre posibile situații periculoase. Ca rezultat sistemul nostru nervos cu interpretările și asocierile sale subconștiente din trecut, poate lega amintiri și convingeri despre experiențele noastre traumatice.

Mai târziu, când apare o amintire/factor – numit și „declanșator” – aceste sisteme pot reacționa împreună, determinându-ne să reexperimentăm multe dintre simptomele care au însoțit experiența inițială. Prin urmare, o reacție foarte puternică la ceva poate fi un indiciu al trecutului, mai degrabă decât despre ceea ce se întâmplă în prezent. Subconștient (dar nu întâmplător) s-a făcut o legătură sau asociere între prezent și o situație periculoasă din trecut.

ASTA E UN EFECT AL #TRAUMEI:

Trauma rezultă din orice eveniment care copleșește capacitatea unei persoane de a face față. Trauma este data de experiențele noastre nemetabolizate care trăiesc în sistemul nervos și provoacă dereglare prin disociere/amorțeală sau hipervigilență și comportamente de autosabotare. Rezultatul comun este #neputința. Când capacitatea noastră de a ne apăra prin luptă, fuga sau îngheț nu are succes, energiile de supraviețuire lipsite de pricepere rămân blocate în facultățile noastre mobilizatoare.

Dacă nu învățăm să folosim această energie cu pricepere, putem dezvolta anxietate, panică și alte probleme psihosomatice și comportamentale. Trauma ne poate afecta fizic, ne poate schimba comportamentele, ne poate intensifica emoțiile și ne poate transforma psihicul.

In consecinta, ca sa nu generam tensiuni, reactii, drame si relatii in care nu ne-am dori sa fim..., avem nevoie sa invatam sa ne relaxam sistemul nervos, Sa revenim la o stare de siguranta interioara, apoi sa ne deschidem din nou in relatie in mod matur, non-reactiv.

Vino să descoperi maiestria corpupui si a sistemului tau nervos
alături de Veet Cristian!


De la avocat la antreprenor si intimacy coach,
 Veet este un explorator al vietii.  In prezent scrie o carte despre „Inteligenta Viului si a trai viata dincolo de rusine si insuficienta”.

Calatoria pe taramul relatiilor constiente si invataturii tao a inceput cu 20 de ani in urma absolut intamplator. De atunci a calatorit in India si multe alte locuri pentru a invata/primi invataturi care sa-l apropie de intelepciunea acestei cai.

Fondatorul Sky Mind, un centru de alchimie si dezvoltare personala, a initiat programe de relationare constienta si alchimie sexuala pentru barbati si femei cat si programe dedicate barbatilor pentru antrenarea unei masculinitati updatate secolului 21.

In acest atelier vei avea acces la Metoda „Alkemy” care este un proces creat de Veet  ce imbina inquiring-ul( metoda de embodiment coaching in 7 pasi) cat si Respiratia, Bioenergetics-ul (terapie somatica) si Sexualitatea Sacra.

Viul se revelează către noi atunci când:

 • Ne conectam cu corpul, traim ceea ce se cheama „a fi in corp”- dincolo de frica de a suferi din nou,
 • Ne deschidem catre a simti toate emotiile inclusiv cele „negative”, si le lasam sa treaca,
 • Ne deschidem catre vitalitatea naturala si senzualitatea inocenta „de dincolo de rusine”,
 • Suntem creativi si actionam spontan din inspiratie si bucurie.

Concret, poate te intrebi, cu ce ma ajuta acest Training?!

Cat de importanta e intelegerea a cum functioneaza sistemul nervos si trauma...

Vei avea o baza pentru orice inceput sanatos de relatie. Dar si oricand in timpul relatiei.

Embodiment- sau Puterea Corpului

Te detasezi de ganduri si tipare, gandesti liber pentru tine ascultandu-ti corpul si intuitia! „A fi in corp” iti aduce mai multe energie si pofta de viata. 

Catharsis Emotional

Te eliberezi de tensiuni acumulate in celule, in muschi care-ti dadeau un sentiment de lipsa, de oboseala, de iritabilitate.

Deprinzi cum sa-ti relaxezi sistemul nervos cand esti atacat

Inveti sa te poti intoarce in starea de relaxare si siguranta in cel mai scurt timp

Respiri pentru a aduce mai multa energie

Realizezi ca respirai superficial si iti blocai emotiile „negative” crezand ca a fi in controlul lor e mai bine, si intelegi ca a respira profund iti deschide corpul catre mai multa energie si paradoxal catre solutii noi.

Relatii Implinite si Comunicare fara interpretare

Relatiile tale intime sunt mai simple. Atunci cand nu mai ai atatea frici si comunici mai deschis ce simti, ce vrei, totul devine mai usor, nemaifiind loc de interpretare, de acolo venind multe probleme in relatie.

Inveti care sunt bazele unei discutii despre triger si intoarcerea la siguranta pe care sa o ai cu partenerul actual (sau viitor)

Iar asta in prima faza a relatiei, chiar in luna de miere...,
ar nu cand va fi prea tarziu

Abordezi cum sa-l sustii pe celalalt sa revina in starea de siguranta si incredere din nou...atunci cand se afla in reactie

lafel, cum sa te sustina el sa faci acelasi lucru. Un set de practici rapide si eficiente.

Femeia puternica vs Femeia senzuala

Ca femeie, te conectezi la senzualitate si starea de curgere/a simti si te detasezi de „masca” femeii puternice focusate in exces pe actiune si rezultate.

Barbatul provider vs. Barbatul Constient

Ca barbat, inveti ca sa te relaxezi in „a fi” mai mult si te eliberezi de presiunea de „achiever” si a obtine lucruri. Esti liber sa fii asa cum esti.

Kit de prim ajutor cand esti in reactie

Concret, vei avea cu tine, o serie de metode pe care sa le folosesti atat singur cat si in relatie, ca sa-ti relaxezi sistemul nervos si sa revii la starea de siguranta profunda.

De aici, incepe calatoria ta! Cand esti viu cu adevarat, prezent in corp, in siguranta, stii sa-ti relaxezi sistemul nervos cand esti in reactie, de aici pornim calatoria spre modulele urmatoare ce implica cunoasterea profunda a dinamicii dintre masculin si feminin, a sexualitatii sacre si tantra ca si mod de viata.

Ce vom face efectiv?

 1. Procesul de AlkemyCoaching in 7 pasi – kit-ul trezirii din matrix,
 2. Dansul Unitatii,
 3. Respiratia de activare (plus alte tipuri de respiratii)
 4. Procesul transformational: „Tu nu esti o insula”,
 5. Realitatea 3D si focusul pe forma vs. Realitatea 4 D+ si focusul pe curgere (flow),
 6. Puterea Mintii din Observator vs Critic,
 7. Impamantare sau Iluminare? (Embodiment vs Enlightenment)
 8. Ecstatic Response – cheia spre conectarea la viata.
 9. Pelvic Bouncing – a fi dincolo de rusinea sexuala,
 10. Respiratia pelvisului – pentru amplificarea energiei de viata,
 11. Tehnica de comunicare cu gardianul si integrarea conflictelor interne.

IMPORTANT: Ca sa ai acces la modulul 2-5, e obligatoriu sa fi urmat primul workshop al scolii Alkemy.

Ce urmeaza dupa acest prim modul?


  #EMBODY | element Pamant | 2 zile 1/2
  Aici inveti sa-ti relaxezi sistemul nervos si sa fi in controlul tau emotional cand esti in reactie si iti sunt apasate butoanele. Inveti sa fi cu adevarat in corp intr-o stare de #siguranta viscerala. Asta e baza intregului proces ce tine de crearea unui mediu de crestere in relatie cu tine si cu ceilalti, baza intimitatii si sexualitatii despre care vom vorbi in modulele urmatoare.

  #ELANVITAL | element Apa | 3 zile 1/2
  Prin conectarea la corp devii mai prezent la simturi si senzualitate dintr-o stare de joaca. Invatam sa ne eliberam de programele ce tin de rusine sexuala, vinovatie, a fi salvatori si a evita sa ne bucuram cu adevarat de viata si placere. Focusul e pe relatia cu sine.

  #EMPOWER | element Foc | 4 zile 1/2
  Aici e munca profunda cu umbrele subconstiente, vindecarea copilului interior, curatarea memoriilor trecute si nasterea unei noi povesti despre sine si viata. Schimbarea identitatii ca barbati si ca femei, de la barbatul macho la cel constient si intentional. Pentru femeie, trezirea femeii senzuale si radiante. Este despre a invata sa traim din Intentie.

  #Yin | #SHAKTI POWER | 4 zile 1/2
  Puterea energiei feminine. Dincolo de rolul traditional in care ne blocam ca si sotii sau mame. Pasul esential pentru o femeie este cand isi integreaza propriul masculine interior prin vindecarea profunda a relatiei cu tatal si autoritatea. Practice taoiste feminine. Tainele ciclului menstrual.

  #Yang | #SHIVA PRESENCE| 4 zile 1/2
  Barbatii descopera puterea propriei lor prezente. Ne eliberam de masculinul toxic integrand starile emotionale de furie, tristete sau lipsa. Barbatul devine puternic cand se elibereaza de nevoia de a demonstra.

  #ALKEMY | elementul Aer| 5 zile
  Cum ne putem conecta ca barbati si femei din putere si nu din lipsa. Cum putem crea energie impreuna. Despre polaritate si energie, dincolo de rolul de barbat si femeie.

Despre Facilitator

Este Autor al unei cărți în curs de apariție despre „Inteligenta Viului si A trai Viata dincolo de rusine si insuficienta”., Embodiment Coach și Facilitator de seminarii Transformaționale cu ajutorul Respirației Conectate, Masculinitate, seminarii pentru Inteligența inimii, seminarii prin metoda Learning love, Tantra și Polarități, meditații active Osho.

yellow veet

Timp rămas până la eveniment

Day
Hour
Minute
Second
Locuri rămase

Alege varianta de pret cea mai buna pentru tine!

Embody Basic

555 Ron
 • Primesti practica de Alkemy Coaching in 7 pasi
 • 20 h Experienta
 • Materiale de curs printate suport practica personala
 • 1 luna Acces Membership platit Comunitate #Alkemy in valoare de100 ron /luna
 • Sesiune 1-1 Gratuita 45 min

Embody Smart

755 Ron
 • Primesti practica de Alkemy Coaching in 7 pasi
 • 20 h Experienta
 • Materiale de curs printate suport practica personala
 • 1 luna Acces Membership platit Comunitate #Alkemy in valoare de100 ron /luna
 • Sesiune 1-1 Gratuita in valoare de 400 ron/sesiune (inclus in pachetul smart)

Vei primi in cadrul evenimentului:

 • material de curs cu o serie de exercitii foarte practice care te vor ajuta considerabil.
 • suport online dupa atelier. Vei fi adaugat intr-un grup de facebook dedicat unde vei putea pune intrebari si primi alte resurse.
 • 2 zile jumatate pline de experiente (aprox. 20 h.)

Ce spun participantii de la evenimentele anterioare...

diana cazan

"Minunata experienta Cristian!
Iti multumesc! De putine ori in viata am reusit sa eliberez autenticul din mine si asta a fost una dintre ele! Pentru mine e mare lucru!"

— Diana Cazan, Manager

ioan nicut 2

“La seminarul lui Cristian am făcut exercițiile pe care ni le-a propus. Apoi acasă, după ce am făcut dragoste, m-am așezat pe spate. Apoi m-a cuprins o plăcere în Tot corpul. Ceva ce n-am mai simțit niciodată. Ceva ce nu poate fi explicat. Atât de simplu.”

— Ioan Nicut, Coach, Speaker, Author

sorin bobocea

Testimonials

"Am mai practicat multe tehnici de meditatie, de respiratie, dar la tine este printre putinele dati cand inlantuirea lor mai mult sau mai putin gandita, mi-a starnit refluxuri de ras interior, de bine, de fapt ce caut eu in meditatii. Ca corpul de la sine sa produca stare de bine, ras interior."

— Sorin Bobocea, Consultant Politic

poze Veet Bulgaria New

Contacteaza-ma pentru intrebari!

mail: [email protected]

tel: 0722.519.299.

3

Contactează-ne!

Please enter your name.
Please enter a message.

Locația evenimentului

Sharing is carring

„Gaseste acel loc in tine unde este Bucuria, iar ea va arde durerea din tine.”  de Joseph Campbell