Loading Evenimente

« All Events

 • Acest eveniment a trecut.

WILD BOOTCAMP – Retreat pentru Barbati ()6-9 sept.2018

septembrie 6 @ 14:00 - septembrie 9 @ 17:00

Ce faci bărbate?  Rămâi întins pe canapea sau vii cu noi în inima naturii?!

WILD BOOTCAMP

Călătoria bărbatului modern spre re-inventare și forță personală

la munte, 6-9 sept. 2018 

Ai realizat un succes material si te afli intr-o zona confortabila in viata ta dar simti ca totusi ceva lipseste.  Ai nevoie „de mai mult”, de traire autentica, de pasiune, de risc si de relatii pline de viata?! 

Ai nevoie să-ți regăsești busola?!

Ce ai da ca inima ta sa fie plină de viață din nou? 

———————————–

Oare prea mult confort, cum trăim în zilele noastre, nu ne „îngroapă simțurile” de fapt??!

Avem nevoie sa ne regasim starea de Risc, Pericol, Energie, Limită, Depășire...Toate acestea fiind calități esențial masculine…

Echipa noastră a pregătit ceva pentru tine, ”altceva”…O Ieșire în natură, vom avea momente în afara zonei de confort, vom trăi alert și viu și ne vom reinventa ca bărbați.

De ce totuși o întâlnire doar pentru bărbați?!

Ca bărbați avem nevoie de momente de Solitudine și Retragere din rutina cotidiană, relații intime sau diverse responsabilități.

Este un aspect esențial al bărbatului – să fie un FAR.  Să vadă cu claritate unde are de mers. Să-și stabilească o strategie, să-și evalueze obstacolele, să analizeze resursele și în final să se bucure de Realizare și Succes.

Asta îl face și pe el și pe cei din jur sa se simtă în Siguranță și Stabil.

Dar…

Pentru asta, bărbatul are nevoie uneori „să se retragă în peșteră” , să-și poată vedea sau regăsi direcția.

De aceea este crucial pentru noi ca bărbați să ne luam acest timp. Doar pentru noi. Cu ocazia asta vom ieși în inima naturii…

Hai cu noi in Experienta! Inscrie-te Aici:

Câteva cuvinte despre Masculinitate și Ritualurile de trecere.

Cert este ca în ziua de azi nu mai există ‚o tranziție’ clară de la tânărul adolescent la bărbat.  Pe vremuri existau ritualuri de trecere a oricărui băiat la vârsta de 10-12 ani, el fiind inițiat de către bărbații tribului. După inițiere, lăsa în urmă ‚legătura cu mama lui’ la fel și comportamentele de băiat și se dezvolta în mod sănătos ca și bărbat.

Așa cum există momente de celebrare a căsătoriei sau botezului, este necesar să reinventăm și trăirea conștientă a ritualurilor de trecere ale bărbaților.

Există și o veste bună. Vom trece prin această inițiere printr-un proces care se cheamă „Călătoria Eroului”. Inițial procesul a fost creat de Joseph Campbell care a scris cartea „ Eroul cu 1000 de fețe”. În studiul său a descoperit că există multe similitiduni între toate poveștile/miturile lumii. Și ele au o secvență de câțiva pași.

Deci, ce este ‚Călătoria Eroului’ și ce relevanță are pentru noi bărbații?

Călătoria eroului este calea de fapt a oricărui bărbat dincolo de propriile limitări, frici și condiționări care-l mențin mic sau mediocru. Spre depășirea acestor limitări și victoria finală asupra „demonului” interior.

Mai precis…

Vor fi 10 pași în călătoria noastră.

 1. Bine am venit și crearea spațiului de încredere și frăție.
 2. Trecerea în revistă a etapelor călătoriei. Cadrul experienței și Cei 4 P. Importanța Direcției și a Prezenței ca bărbat.
 3. Înțelegerea procesului de Inițiere ca Bărbat: trecerea din energia mamei (și implicit a predispozițiilor prea feminine, emoționalitate în exces, tendința de victimă, de a nu lua decizii…etc) și unirea cu energia tatălui și curajul de a depăși limitele, de a-ți urma scopul, de a fi liber de constrângeri.
 4. Deschiderea catre emoție. Feminin. Vulnerabilitate. Exprimarea curajoasă a fricilor.
 5. Activarea energiei vitale. Forță și Focus.
 6. Pașii călătoriei Eroului. Importanța „pragului” sau a deciziei importante.
 7. Conectarea la misiunea ta/la sens. Din inimă. Vision Quest.
 8. Întoarcerea și proba de foc. Fire Walking.
 9. Cerc de Masculinitate.
 10. Întoarcerea acasă. Cum aducem în viața de zi cu zi experiența?! Pași practici.

Ești curios?

Vrei să știi cu ce te va ajuta în viața ta această călătorie?

 • descoperi „calitatea” prezenței într-un spațiu cu bărbați care se întâlnesc cu aceeași intenție de creștere și evoluție;
 • îți conștientizezi fricile și tiparele care te-au oprit să ai Curajul să faci schimbările necesare în viața ta;
 • conștientizezi care e dinamica sănătoasă de „împletire” armonioasă între partea masculină și cea feminină din tine și vei putea să te bucuri de emoțiile tale fără să te simți prea slab;
 • îți vei cunoaște Arhetipul Masculin dominant și vei înțelege ce arhetipuri ai de dezvoltat în următoarea perioadă. Poți să alternezi cu ușurință comportamente și stări specifice fiecărui arhetip și viața ta să fie de succes. Fără să te mai compari cu alții.
 • știi când să fii ferm în puterea ta și să nu cedezi presiunilor exterioare dar și să ai blândețe și deschidere atunci când e nevoie;

Ce metode vom aborda?

 • Firewalking- descoperi puterea de a merge spre Scopul tău fără frică;
 • Trezirea energiei și a stării de prezență: exerciții corporale și respirații active;
 • Exerciții de conștientizare a stărilor-arhetip
 • Lucru cu diada de ‚umbre’ ale fiecărui arhetip în călătoria eroului – Ce anume te ține în loc și îți taie din energie?
 • Ritualuri de inițiere a bărbatului de la ‚relația cu mama’ la ‚întâlnirea cu tatăl’.
 • Vision Quest în natură- descoperierea trăirii vii a inimii noastre;
 • Ce înseamnă să treci pragul! Ce decizii curajoase ai nevoie să iei în viața ta acum? Momente de coaching și introspecție.
 • Tehnica Călătoria Eroului (proces N.L.P. dezvoltat de Robert Dilts)

Ce au spus participantii la workshopurile anterioare:

“Workshopul a fost, pentru mine, unul dintre pilonii care m-au susținut în a-mi duce viața la un nou nivel. Acum, am mai multă încredere în sine și simt că în interiorul meu se află o putere incredibilă, care îmi stă la dispoziție pentru a-mi îndeplini orice vis. Viața e infinit mai frumoasă, acum, când am această atitudine de mascul alfa. Dacă crezi că ești pregătit să-ți ridici viața la următorul nivel, îți recomand cu căldură workshop-ul ținut de Veet si echipa lui. Succes maxim!” Ciceu Bogdan

„Pentru mine a fost o experienta inedită, am petrecut niște momente minunate, alături de niște oameni minunați, oameni cu care te poți deschide cum nu o faci cu prieteni de-o viață. Te încarci cu lucruri noi și benefice” Romeo Saguna.

 „Salutare, mersi mult pentru experiența numita Vision Quest. Pentru mine a fost o aventura faină în care am putut vorbi deschis, fără judecăți, despre mine, despre căutările mele, a fost un pas înainte înspre depășirea propriilor limite și frici și o ocazie de a mă cunoaște mai bine. Mi-au plăcut discuțiile autentice și conexiunea cu oamenii faini care au venit, mi-au plăcut urcarea și coborârea pe munte. Mai vreau un Vision Quest.” Cristian Rosu.

„Salut, simțeam nevoia să îmi exprim punctul de vedere legat de Vision Quest. Cu ajutorul lui Cristian am învățat să mă bucur de lucrurile simple, am învățat să îmi înving fricile, pe scurt am dormit afara în cort într-un loc frecventat de urși. A fost ursul în acea noapte destul de aproape de noi aproximativ un km. Am învățat să mă descopăr pe mine, cine sunt și ce caut eu pe această lume (sunt un om normal și caut fericirea în tot și în toate.) Am găsit fericirea în lucrurile mărunte ex: o pajiște, o văcuță  care culegea fân și un soare superb în acel moment râdeam ca prostul și nu înțelegem de ce sunt așa fericit, poate  că am descoperit normalul.” Radu Gheorghiu.

 

Te vor însoți:

12137_168033024541_523894541_2819068_1280684_n*Veet Cristian: Initiatorul bootcamp-ului. Salut. Sunt un explorator și eu ca și tine în căutarea  mea ca bărbat. Nu cred că ne naștem bărbați, am învățat că este un proces de devenire ce necesită timp și dorință autentică de creștere. Cred că majoritatea dintre noi căutăm „modele” de masculinitate, fie în familie, fie în filme sau în grupuri diverse. Mai devreme sau mai tarziu ni s-a format un „model” despre ce înseamnă să fim ca bărbați.
Sunt Autor al unei cărți în curs de apariție despre Respirație și starea de bine. Trainer Masculinitate, Mindful Coach și Facilitator procese experiențiale de dezvoltare personală și evoluție conștientă. Ofer sesiuni individuale de coaching din 2007. Coach și Trainer N.L.P. în metoda Rezonanta (Kutschera Institute Austria) . Am avut ocazia să cunosc și să lucrez cu bărbați care mi-au deschis inima și mintea. Unii dintre ei sunt BodhiRay, Devapath, Vibhavan, Viggo si Andy. Am inițiat Grupul de dezvoltare personală pentru bărbați ‘MEN CIRCLE’ bilunar. De 8 ani lucrez cu grupe de bărbați prin seminarii sau coaching 1-1. În lucru cu bărbații-consider că esențială este cunoașterea ta de sine ca bărbat. Și apoi, în relație cu femeile crearea unei polarități sănătoase bărbat/femeie și asta creează atracție în mod natural.

zsombi*Zsombor Vagacs-Keresztes: co-facilitator. Este un ghid în explorarea conștientă a Vieții, care și-a dedicat ultimii opt ani cunoașterii de Sine. Experimentând mai multe căi spirituale a dezvoltat pe baza experiențelor avute metode simple și eficiente de transformare interioară și autocunoaștere. Acum folosește aceste unelte simple în sesiuni de consiliere, iar cu ajutorul workshopurilor și a retragerilor, îndrumă persoanele interesate în aventura Vieții.

În cadrul Bootcamp-ului Zsombi ne va fi aproape cu procesul de „firewalking” si cu exercițiile de conectare la emoții și cu tehnicile din Shamanism de activare și înpământare.  

Programul Bootcamp-ului:

Joi 15.00-21.00

Vineri 8:00 – 21:30

Sâmbătă 8:00 – 22:30

Duminică 8:00 – 17:00

Contribuție Bootcamp pentru toate cele 4 zile: 1390 ron. 

 1. EARLY BIRD. Cu plata unui avans de 500 ron. până pe 20 iulie asigură un preț de 1190 ron. 
 2. Dupa 20 mai, pretul va fi cel intreg. 

Va rugam sa va inscrieti in Formular ca sa va garantati participarea! 

Ce primești în plus prin participare?

 • Desigur cele 4 zile de bootcamp.
 • 3 nopti cazare si cele 3 mese/zi.
 • Bonus 1: Primesti o sesiune 1-1 GRATUITA de Coaching pe una din temele de masculinitate abordate in bootcamp. in valoare de 350 ron. (Coach: Veet Cristian.) 

Contact: 

 1. Zsombor: 0757.491.520. vagacskz@gmail.com
 2. Veet: 0722.519.299. events@skymind.ro.

Locație: Zona Sambata de Sus. 

Te asteptam sa fii parte din experienta!

„Un barbat este stapanul propriei lui minti.”  Osho

2,363 total views, 3 views today

Detalii

Începere:
septembrie 6 @ 14:00
Se termină:
septembrie 9 @ 17:00
Eveniment Categories:
, , , , ,
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Detalii

Începere:
septembrie 6 @ 14:00
Se termină:
septembrie 9 @ 17:00
Eveniment Categories:
, , , , ,