Loading Evenimente

« All Events

Descopera corpul energetic! Tantra, Bioenergetics si Shamanism cu John Hawken 2-4 nov. 2018

noiembrie 2 @ 9:00 - noiembrie 4 @ 18:00 UTC+0

…in loc de inceput.
Numele meu este Veet Cristian. Sunt Intimacy Coach si lucrez cu barbati si femei pentru conectarea la propria esenta pentru a avea relatii si o viata armonioasa. Pentru mine anul 2017 si 2018 a fost unul plin de revelatii si transformari. Una din ele a fost finalizarea Trainingului de Terapie Somatica Bio-Energetics.  Pe scurt, un prilej de a elibera blocaje vechi ce tin de control, frica, furie si rusine sexuala adanc inradacinate in somatic, in celule. Am descoperit ca aceasta terapie m-a ajutat foarte mult si in scurt timp. 

Atat pentru cei ce vor sa mearga la urmatorul nivel in evolutia personala cat si pentru cei care in mod particular, vor sa aprofundeze cresterea Conexiunii, Intimitatii si Sexualitatii, un prilej foarte bun este acesta. 

Va fi un workshop in noiembrie 2018 urmat de alte 4 pe durata a inca un an jumatate. O calatorie de descoperire de sine. Va asteptam cu drag. 

Sa va spun cateva cuvinte despre John Hawken, invitatul si ghidul meu, cel care va sustine acest Training.  Pentru cei ce nu il stiti de la workshopul din aprilie 2017, John, pe scurt (descrierea completa o gasiti mai jos) dupa studii la Cambridge, a aprofundat teatrul experimental cu Grotowski la Laboratorul de Teatru. A continuat ca si psihoterapeut umanist pana cand a descoperit Tantra. S-a format cu Margot Anand ca profesor licențiat de SkyDancing Tantra, a predat tantra timp de 20 de ani, a fondat SkyDancing  din Marea Britanie în 1992, a predat peste 30 ani cuplurilor  și  persoanelor singure training-uri în Germania, Marea Britanie și Republica Cehă, acum si in Romania.

In prezent, „baza” lui il reprezinta propriul centru de dezvoltare umana si spirituala din frumoasa Bohemie, in Cehia. 

Iata si un interviu cu John Hawken, in care ne vorbeste despre Tantra si corpul energetic. De asemenea cei 5 pasi ai Trainingului Tantra ce va avea loc in Romania intre 2018 si 2019:

In acest video, John vorbeste despre calea tantra:

                         Descopera corpul energetic!

                  Workshop Tantra cu elemente de Bioenergetics si Shamanism

      Eveniment cu John Hawken (din Anglia) intre 2-4 nov. 2018

 

Pe lângă corpul fizic, avem și  corpul energetic și trăim simultan în ambele dimensiuni.

În timp ce corpul nostru fizic experimentează realitatea concretă prin cele 5 simțuri, comparativ cu realitatea mentală, corpul energetic percepe și experimentează într-un mod direct realitatea subtilă ce ne înconjoară. Asta include misterele aparențe, precum iubire, sex, relații, putere, spirit și divin și sensul vieții.

Cum ne afecteaza viata in mod negativ lipsa de perceptie/traire a/in corpului energetic?

Fără conștientizarea corpului nostru energetic ne rătăcim, scopul nostru sacru și sensul propriei vieți este într-un caz fericit doar o idee, un concret, în timp ce noi suntem victimele energiilor înconjurătoare. Suntem cu usurinta invadați, controlați, manipulați și subjugați de o autoritate exterioară pe care o întrebăm ce ar trebui să facem și cum ar trebui să trăim.

Cum ne putem schimba viata in bine prin constientizarea corpului energetic?

Conștientizarea corpului nostru energetic ne va permite să ne urmăm chemarea interioară, autoritatea propriului nostru suflet și ne va facilita descoperirea visului sacru, a misiunii noastre, prin simțirea universului care ne ghidează și prin cunoașterea celor care ne sunt profesori și ne sprijna în traseul nostru.

Ne vom dezvoltă starea de prezența și constientizarea acestui corp subtil și a posibilităților de a alege liber momentele în care vom percepe viață prin filtrul propriei inimi sau a dorințelor noastre, sau prin prisma sufletului nostru trezit și a conexiunilor karmice dintre acțiunile noastre și efectul lor asupra altor persoane.

Vom deveni prezenți și conștienți prin explorarea celor  patru mișcări energetice de elementele care ne drenează de energia vitală și totodată vom descoperi ce ne hrănește și ne urnește.

Vom învață cum să ne bucurăm din ce în ce mai mult de creativitatea noastră și cum să devenim creatorii propriei noastre vieți, manifestându-ne dorințele și visele.

Viață noastră poate fi învăluită cu o semnificație pe măsură ce pășim în scopul sinelui nostru.

*Exercițiile concrete pe care le vom învață pot fi practicate cu ceilalți participanți ai seminarului în perioada ulterioara, dacă se dorește.

Vom explora cu ajutorul ritualurilor si exercitiilor tantra, bioenergetics si shamanism:

 • Schimbarea perspectivei dinspre lumea 3D fizica spre cea energetica cu ajutorul intelepciunii Shamanice. Acolo de unde putem creea viata pe care ne-o dorim cu incredere si vitalitate.
 • Eliberarea de tiparele mentale ce sustin ancorarea in plan fizic.
 • Folosirea metodelor din Terapia neo-reichiana Bioenergetics ca sa ne sustina „fluidizarea” corpului-energie.
 • A invata sa ne eliberam de ganduri/minte si a avea incredere in corpul-energie.
 • Pregatirea corpului pentru a sustine activarea energiei sexuale si trezirea energiei kundalini prin tehnicile specifice Tantra.
 • Experimentarea trairilor si a excitarii, nu sub forma unei pulsiuni, nevoi sau asteptari, ci sub forma unui flow si deschideri;
 • Relaxare in cadrul starii de excitare si permiterea acesteia de a se extinde in intregul corp si dincolo de acesta;

Hai cu noi in Experienta! Inscrie-te Aici:

Cate ceva despre calea energiei si tantra.

Felul in care integram si exprimam energia permite tiparelor noastre de comportament sa devina vizibile. Am acumulat energia pe care nu ne-am permis sa o exprimam in momentele de vulnerabilitate din copilarie, atat ca o tensine la nivelul muschilor, cat si ca o incarcatura energetica in organe si in tesuturile conjuctive. Aceasta forma de expresie si de apatare se numeste caracter. Este eul nostru social si adaptat, care blocheaza si reprima fluxul nostru spontan de energie, dezinhibita noastra, ce include cantitati mare de sexualitate si creativitate.

Calea energiei, inspirata din Wilhelm Reich si terapia dezvoltata de studentii sai, precum bio-energetics si psihologia si masajul biodynamic, cauta sa vindece trauma, obiceiuri si atitudini defensive inconstiente si totodata sa elibereze fluxul energetic in vederea unui trai mai activ, constient, placut si auto-actualizat.

Prin deblocarea energiei vitale si a meridianelor primim un surplus de energie si dorinta de viata si asta creaza niste auspicii favorabile pentru a trai viata din plin, pe toate nivelurile:

 • In plan profesional, mai multa motivatie si claritate;
 • In plan intim, relatiile vor fi mai dinamice, sexualitate cu o vitalitate crescuta;
 • Un mod de viata mai constient in general;

  Pentru a trezi energia avem nevoie de curatarea si deblocarea energetica in prealabil. Blocaje legat de gelozie, posesivitate, invidie, atasamente. Bioenergetics tocmai asta face: deblocheaza, curata energia de atasamente si ne face mai constienti.

Apoi vine tantra, prin activarea energiilor inalte si energiei kundalini.

Cand?

Acest workshop va fi in intervalul  2-4 nov. 2018.

Data va fi anuntata in cel mai scurt timp. Va rugam sa completati formularul de inscriere si va vom contacta. 

Acest workshop va fi a doua parte a unui training format din 6 module. Primele 2 module sunt open, in sensul ca poti participa la aceste module fara angajamentul de a continua trainingul. Dar cu cat decizia ta de a fi in training va fi luata mai devreme, cu atat mai repede vei fi „in procesul transformational” ce se declanseaza din prima zi a workshopului. 

     Program:

 2 nov: Welcome la workshop la ora 17:30-18:00. Workshopul intre 18.00-21.30.

 3 nov: 9:00-20:00 

 4 nov:  9.00-19.00

      Contributie? 

 750 ron. (pentru plata unui avans de 500 ron pana pe 30 septsau pentru primii 15 inscrisi). 

825 Ron. (pentru plata dupa 30 sept.)

Important: 690 Ron. (pentru cei care au participat la modulul 1 din Training din feb 2018.)

 Suma nu include T.V.A. Pentru detalii ne contactati. 

Va rugam sa completati Formularul de inscriere cu toate detaliile pt. a va informa in cel mai scurt timp!

Locuri Limitate.

Acest al doilea workshop face parte din Training-ul tantric

– Corpul sacru. Spiritul pasional cu John Hawken ce va avea loc intre feb. 2018 si 2019. 

Acest antrenament este o calatorie intr-o abordare tantrica a vietii si a sexualitatii. O calatorie de eliberare a constiintei, de descatusare a armoniei din inchisoarea rusinii, a vinovatiei si a fricii. O calatorie care iti ofera puterea de a-ti urma autoritatea propriei inimi si a propriul ghid interior.

Ce vei invata?

Pe parcursul trainingului:

 • vei invata sa te percepi ca pe o sursa de energie ce are un potential energetic nelimitat. Vei invata ca exista doar o singura forma de energie – energia vietii care curge prin noi si se manifesta in toate dimensiunile vietii noastre – in sexualitatea noastra, in creativitatea noastra, in abilitatea noastra de a iubi si de a relationa.
 • Vei experimenta crearea propriei tale realitati prin canalizarea si directionarea gandului, a constientizarii;
 • Vei invata sa te iubesti cu adevarat, de la trup, pana la suflet. Te vei bucura mai mult de tine, te vei aprecia, ii vei aprecia pe ceilalti si vei aprecia viata in general. Tantra este o cale a vindecarii sinelui si a combaterii tiparelor noastre mentale si energetice care ne limiteaza si ne tin pe loc…astfel ne vom deschide aripile si vom zbura.

Cine te va ghida?John Hawken MA (UK) a studiat prima oară la Cambridge, a studiat teatrul experimental cu Grotowski la Laboratorul de Teatru, și a predat teatru înainte de formarea ca psihoterapeut umanist specializat în energie si cum funționează corpul, cu o practică privată în Germania, timp de zece ani.

Tantra – El s-a format cu Margot Anand ca profesor licențiat de SkyDancing Tantra, a predat tantra cu normă întreagă timp de 20 de ani, a fondat SkyDancing  din Marea Britanie în 1992, a predat peste 30 ani cuplurilor  și  persoanelor singure training-uri în Germania, Marea Britanie și Republica Cehă. El este specializat  pentru a lucra cu cuplurile la consolidarea și aprofundarea relațiilor lor, și ancorati în tantra existențială care integrează lumina și întunericul, cerul și pământul, spiritul și trupul. El predă atât cuplurilor cât și persoanelor singure cum să găsească puterea personală, cum să ia mai mult plăcere de la viață și cheia pentru toate acestea: cum să-și deschidă inima. John este unul dintre cei mai experimentați profesori de energie tantrică din Europa.

Shamanism – John Hawken a fost timp de 5 ani, membru al lojei șamanice conduse de Arwyn Dreamwalker, unde a studiat calea șamanică a firelor răsucite, care sunt țesute împreună din tradițiile celtice și tradițiile tribale nativ american. Este specializat în crearea de ritualuri șamanice a pământului în locuri sacre, cum ar fi cercuri de piatră ca  în Magic Cornwall, Templele Tantrice din pelerinajele sale în India, Sitt-uri ale Zeițelor de la pelerinajul Mariei Magdalena sau locuri puternice ca în Magica Boemia. El are o pasiune pentru ritualul șamanic al cercurilor de vindecare și în prezent coordonează loji șamanice atât în ​​UK cât și Republica Cehă.

Mai multe informatii despre John Hawken puteti găsi AICI! 

Co-facilitator va fi Lena Criveanu, cea care il insoteste pe John in calatorie. Spirit entuziast, designer si creator, in program de Tantra Training cu John intre 2018 si 2020.

ATENTIE!

Trainingul se va desfasura pe durata a 6 module (intalniri desfasurate pe perioade de 3-6 zile).

Grupul devine un grup inchis dupa ce-a de-a treia intalnire, astfel incat se va creea o atmosfera mutuala de incredere. 

Pentru a absolvi acest training este obligatorie parcurgerea tuturor celor 6 module.

PROGRAM MODULE: 

In Traningul Tantric Corp Sacru, Spirit Pasional vom trece prin urmatoarele etape:

Modulul 1: Descoperirea corpului energetic (partea 1)

 • Experimentarea trairilor si a excitarii, nu sub forma unei pulsiuni, nevoi sau asteptari, ci sub forma unui flow si deschideri;
 • Relaxare in cadrul starii de excitare si permiterea acesteia de a se extinde in intregul corp si dincolo de acesta;
 • Experimentearea naturii noastre sub forma unui flux de energie care poate lua multe forme – identificarea cu acest flux de energie. Cum raspundem la informatie, in loc sa reactionam la ea. Cum sa trecem peste anumite trairi negative/obsatcole. Eliberearea de vechi obiceiuri si tipare de comportament;
 • Intelegerea formei noastre obisnuite, a structurii din spatele tiparelor de comportament si felul in care acestea ne consuma energia si invatarea usurarii si eliberarii corpului, lasand aceste forme sa se disipe, astfel incat vom raspunde prezentului in loc sa reactionam in mod repetat la trecut
 • Realizarea faptului ca natura noastra de fiinte energetice s-a intrupat intr-un trup pe pamant, ca avem un potential nelimitat si ca trupul nostru este templul ce permite energiei noastre sa experimenteze placerile sacre si sa descopere viata aceasta a simturilor.

Modulul 2: Descoperirea corpului energetic (partea a-2-a)

 • Schimbarea perspectivei dinspre lumea 3D fizica spre cea energetica. Acolo de unde putem creea viata pe care ne-o dorim cu incredere si vitalitate.
 • Eliberarea de tiparele mentale ce sustin ancorarea in plan fizic.
 • Folosirea metodelor din Terapia neo-reichiana Bioenergetics ca sa ne sustina „fluidizarea” corpului-energie.
 • Pregatirea corpului pentru a sustine activarea energiei sexuale si trezirea energiei kundalini.
 • A invata sa ne eliberam de ganduri/minte si a avea incredere in corpul-energie.

Modulul 3:  Centrare sexuala

 • Vindecarea amprentelor lasate de experientele parintilor nostri la ceea ce inseamna un barbat, o femeie, iubirea. Care este potentialul dintre un barbat si o femeie?
 • Vindecarea triunghiului Oedepian prin aducerea parintilor impreuna in sufletul fiecaruia.
 • Conceperea si nasterea copilului tantric, magic si creativ
 • Intelegerea stadiilor dezvoltarii sexuale – oral, anal, genial, holist – si permiterea evolutiei noastre de unde a fost intrerupta
 • Eliberarea puterii copilului interior si crearea unei trairi inocente, jucause, libere si armonioasa
 • Bucuria de a fi indraznet.

Modulul 4: Mancarea fructului din copac

 • Vindecarea rusinii
 • Respiratie si meditatie
 • Contopirea si schimbul energiei
 • Cunoasterea barbatului interior si a femeii interioare
 • Crearea spatiului sacru

Modulul 5: Imbratisara intunericului. Coborand in „lumina intunecata” (shadow work)

 • Intalnirea si transformarea demonilor interior
 • Sexul si puterea/fanteziile intunecate/principiile placerii si ale durerii
 • Placerea adictiva vs. placerea hranitoare
 • Predarea si eliberarea: ritualul mortii
 • Iubirea propriul trup si a propiului sine: ritualul palcerii personale
 • Vindecarea chakrei de baza
 • Aspiratii sacre: cautarea zeului (zeitei) ce se afla la baza celor mai puternice dorinte ale noastre
 • Mastile partenerilor si jocul yin-yang: vindecarea jocurilor de putere si initierea altora in energia lumii noastre
 • Legarea si zborul / contractarea si extinderea: eliberarea energiei
 • Coborand din rascrucea dualitatii
 • Ultimul taboo: energia banilor, oglinda jocului banilor
 • Vindecarea prin foc: ceremonia focului

Modulul 6:  Vindecarea sexuala si Celebrarea

 • Vindecarea yoni-ului si varja.
 • Explorarea polaritatii placerii, a elementelor feminine si masculine din noi
 • Extinderea orgasmului sexual si a placerii in intregul corp
 • Schimbul tantric de energie
 • Ritualuri si meditatii tantrice traditionale
 • Mandale, mantre si mudre
 • Alchimie sexuala

Ce spun participantii la workshopurile anterioare cu John?!

 „Intalnirea si lucrul cu John a reprezentat pt mine o serie de experiente utile si intense, unele placute, altele de tip „pilula amara si necesara”. Spre deosebire de alti pseudo-ghizi spirituali care isi menajeaza discipolii si le alinta egourile, John te „citeste” dincolo de aparente si, dupa caz, te incurajeaza si/sau te struneste fara menajamente si cu multa compasiune.” – Anand Vimal 

” Mulţumesc John  pentru că ai reuşit să mă duci în starea în care pur şi simplu mi-a stat mintea în loc, pfoaii ce bine…, folosind acele întrebări pe care eu personal nu am vrut să mi le asum şi ce e foarte fain că nu m-ai lăsat în pace până nu ţi-am oferit răspunsul meu autentic, m-ai sprijinit să mă privesc profund şi să aduc lumină în sufleţel, recunosc că uneori îmi este dificil să-mi văd propriile răni! Pe John îl percep ca un vraci, şaman… care cu starea lui calmă, privirea profundă, vorba înţeleaptă şi multe altele pe care nu ştiu să le pun în cuvinte, creează un soi de magie în jurul lui şi atunci când te priveşte deja simţi că ştie şi simte tot despre tine, mergând de fiecare dată direct la ţintă, pune degetul exact acolo unde te doare cel mai tare în acel moment şi nu vrei să recunoşti!
Mulţumesc Cristian Veet pentru crearea spaţiului şi astfel să-l întâlnesc şi pe John şi pe tine! ?” – Alina Vitcovschi.

Detalii

Începere:
noiembrie 2 @ 9:00
Se termină:
noiembrie 4 @ 18:00
Eveniment Categories:
, , , , ,
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Detalii

Începere:
noiembrie 2 @ 9:00
Se termină:
noiembrie 4 @ 18:00
Eveniment Categories:
, , , , ,