Loading Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

HEART CIRCLE – Cerc de Masculinitate si Feminitate 12 dec. Bucuresti cu Nicole si Cristian

decembrie 12 @ 18:30 - 21:00 UTC+0

Deconectarea femeii de latura ei feminina are ca rezultat relatii disfunctionale cu corpul sau si cu sexul opus. Relatiile cu barbati devin ostile si dureroase, viata sexuala devine nesatisfacatoare.

In acelasi timp, ca barbat, cand latura masculina nu este dezvoltata, traieste prea mult in emotii, lipsindu-i capacitatea de a lua decizii, are sentimentul ca nu este suficient de barbat. Simte lipsa actiunii in viata sa, isi pierde motivatia si nu are rezultate in plan material.

>>>Noi ne-am propus sa ne aducem aminte de adevarata conexiune cu Masculinul si Femininul din noi, si sa experimentam impreuna slefuirea, si…atentie…nu vindecarea. Vindecarea presupune sa avem o problema, sa fim defecti, cand in realitate, trebuie doar sa ne aducem aminte cine suntem!

esti binevenit…
AICI SI ACUM
in „templul” creat de inimile noastre!

Esti binevenit sa-ti deschizi inima! Vei fi sustinut printr-un proces somatic, de respiratie, de centrare in inima si simturi sa te intorci „acasa”! Vei fi sustinut sa te deschizi catre Curajul de a-ti urma calauzirea interioara!

 

Hai la:
Atelier „CERC DE MASCULINITATE SI FEMINITATE” – Miercuri 12 dec., 18.30-21.30.

Pentru acest cerc am invitat o femeie vindecatoare, ca sa fim o energie masculina si feminina in rezonanta.  Nicole este Womb Shaman, de origine din Brazilia si lucreaza cu femeile pentru vindecarea pantecului si restabilirea echilibrului interior. 

Hai cu noi in Experienta! Inscrie-te Aici:

♡ Reinvatam Deschiderea Conștientă
-în relație cu tine, în cuplu, în viata- ♡
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Numar maxim de participanti: 16.
Primul sosit, primul venit!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

●Cercul este o invitatie pentru barbati si femei sa fie martorii sacralitatii in celalalt, sa ne deschidem catre potentialul de magie dintre masculin si feminin.

●Va fi o intalnire in Intentia de vindecare a masculinului cu femininul, de eliberare de tipare vechi ce ne mentin in paradigmele limitate de relationare.

●Intentia acestor serate in general: e legata de „dorinta inimii” si ce anume dorim sa exprimam/traim pentru a fi cu adevarat „vii” (alive). De multe ori viata cotidiana sau blocajele emotionale, tiparele, ne tin prizonierii trecutului. Dar in spatiul inimii, reinvatam sa ne „dam voie” sa traim, sa ne vindecam, sa fim completi.

● In cerc, nu esti singur, dincolo de limitele date de ego, dincolo de masti, te vezi pe tine, te recunosti asa cum esti.

● 3 h. de Autentica Deschidere intr-un spatiu safe si sustinator.

● Instrumente folosite: practica ascultării din prezenta, zen coaching, instrumente de lucru cu copilul interior, practici tao/tantra pentru o viață în echilibru sex-inima-spirit., practici specifice inteligentei inimii, tehnici somatice si de respiratie constienta.

● Fiecare are un rol activ in aceste intaniri, nu doar facilitatorul. E important sa fim un grup care sa ne cunoastem mai bine pentru a fi sustinut grupul mai ales in situatia cand vor veni si persoane noi.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^Facilitatori:

Veet Cristian, Coach Transformational in Inteligenta Inimii, Facilitator procese de deblocare emotionale si transformare interioara prin respiratie, lucru cu copilul interior, polaritati energetice masculin-feminine, sexualitate si relatii constiente. Mai multe pe: www.skymind.ro

 

 

Nicole Popper Katzender , este Mentor Transformational din Brasilia, Facilitator de Hara&Womb Awakening, Practitioner de Artele Vindecatoare ale Feminitatii Sacre. Se afla aici ca sa ancoreze Iubirea, Extazul si Intelepciunea Feminina straveche pe Pamant prin impamantarea ei adanca in templul-corp. Se focuseaza in munca ei pe transmutarea si armonizarea ADN-ului Sufletului Colectiv si Ancestral pentru a da nastere potentialului de Iubire si Shakti pe planeta noastra. Mai multe detalii aici: www.wombliss.com

^Adresa: strada dr. Iacob felix nr 53, Bucuresti.
Contributie: 60 ron. Te vom contacta dupa ce completezi formularul de inscriere!
^Recuzita: Imbracaminte lejera. E posibil sa facem si cateva exercitii de miscare si streching.

Pe curând. Veet.

Detalii

Data:
decembrie 12
Timp:
18:30 - 21:00
Eveniment Categories:
, , ,
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Detalii

Data:
decembrie 12
Timp:
18:30 - 21:00
Eveniment Categories:
, , ,