Loading Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Conferinta GRATUITA (12 mai.- ORADEA) „CUM POTI CREEA O PUNTE INTRE INTIMITATE, SEXUALITATE SI SPIRITUALITATE?”

mai 12 @ 16:00 - 21:00

„Dacă doi oameni care meditează își împărtășesc energia, iubirea este un fenomen constant. Nu se schimba. Are în sine calitatea eternității. Devine divina. Întâlnirea dintre Iubire și Meditatie este cea mai mare experiență a vietii- Și numai în fuziunea dintre Iubire și Meditatie, dualitatea dintre barbat și femeie, inegalitatea dintre ei dispare.” Osho- The Rebellious Spirit.

Eu unul am gasit in aceste cuvinte ale lui Osho o mare intelepciune perena.  A trezit in mine o cautare spre a trai efectiv aceasta realitate, o cautare care imi da energie zi de zi, chiar daca au trecut 20 de ani de la prima carte citita de Osho. Numele meu este Veet Cristian si calatoria mea m-a condus prin meditatie, tehnici de respiratie, diverse terapii corporale si meditative si intelciunea tantra. Am bucuria sa ajung la Oradea la acest inceput de mai, va invit intr-o calatorie spre noi insine…

Si am cateva intrebari pentru tine (tu cel ce citesti aceste randuri Aici si Acum):

*Vrei sa intelegi cum sa te bucuri de nou si diversitate si sa ai parte si de siguranta si afectiune in relatie?

*Sau poate vrei sa intelegi cum sa-ti canalizezi energia creatoare(sexuala) in alte moduri decat strict sexual/intim si sa fii mai creativ si eficient in ce faci?

*Vrei sa ai o relatie armonioasa cu un partener/a si inca nu ai inteles ce sa faci pentru asta?

Afla cum te poate ajuta viziunea Taoista si Tantrica asupra Sexualitatii si Intimitatii! Obtine Gratuit un loc in cadrul conferintei „Cum poti creea o punte intre Intimitate, Sexualitate si Spiritualitate?„ si astfel iti oferi ocazia de a gasi raspuns la acele situatii aparent fara rezolvare.

Indiferent ca esti intr-o relatie de cuplu sau inca savurezi celibatul, cunoasterea importantei energiei sexuale te va ajuta sa iti intelegi mai bine nevoile si dorintele, sa faci diferenta dintre cele doua si sa actionezi in consecinta.

Osho vorbeste asa frumos despre Tantra: Tantra este singura stiinta ce te invata cum sa iti exprimi sexualitatea- nu ca si un act de indulgenta/permisivitate ci ca o disciplina spirituala…transformarea unui fenomen biologic in spiritualitate.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ 

Hai cu noi in Experienta! Inscrie-te Aici:

 Vei primi toate informatiile necesare legate de inscriere apoi pe mail!

Ei bine, te invit sa te informezi, sa cunosti, sa pui intrebari la

Conferinta Publica „CUM POTI CREEA O PUNTE INTRE INTIMITATE, SEXUALITATE SI SPIRITUALITATE?”

facilitat de Veet Cristian Sambata 12 mai de la 16.00.

Va avea loc in 2 parti:
Conferinta 1h 30′) 16:00-18:00 (Gratuita)
Workshop 1h 30′) 18:30-21:30 (40 Ron.) 

Info si detalii: Mara 0724789912.

Workshopul are rolul sa-ti dea o experienta corporala si „vie” a energiilor, polaritatilor masculin-feminine din interiorul tau si sa intelegi conexiunea cu celalalt sex. Pe langa informatiile preponderent teoretice primite in partea de Conferinta.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Va invit la o Conferinta urmata de un Atelier experiential despre trairea propriei Energii si Vitalitati. Vom face o incursiune in Lumea Energiei Vitale intr-un mod jucaus si constient.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Facilitator: Veet Cristian, Coach transformational si Facilitator Tantra Acreditat. 

Veet Cristian este Calator prin viata. Pentru el Viata e un dans intre masculin si feminin. Depinde de noi daca vedem viata ca un dans sau ca o problema de rezolvat.

Misiunea lui este sa sustina barbatii si femeile sa-si asume Identitatea Sexuala si Puterea ce vine din asta, si, in felul asta, ca fiecare sa traiasca in Viata ce anume le aduce Bucurie cu atitudine si fara compromis.

Veet este Autor al unei carti in curs de aparitie despre Schimbare Constienta si starea de Bine, Mindful Coach si Facilitator seminarii Transformationale cu ajutorul Respiratiei Conectate, Masculinitate, seminarii pentru Inteligenta inimii, seminarii prin metoda Learning love, Tantra si Polaritati, meditatii active Osho. Este de asemenea Life si Business Coach, Trainer N.L.P. Ca si formare profesionala este licentiat in Drept- Univ. Buc, in prezent si mediator.

*** Facilitator Tantra Acreditat. Tantra Training. Intre 1-21 iunie 2013 a urmat Trainingul cu Homa si Mukto, facilitatori Osho Tantra.. *De asemenea, pe langa asta, ca si experienta in Tantra, a lucrat aproape de Spersa Kreis, cunoscut facilitator Osho Tantra mai bine de 5 ani. Din care 3 ani in proces de formare in Tantra Training cu peste 30 zile de training.

** Facilitator Acreditat Learning Love Method (cu Learning Love Institute, 2011). Abilitate de a lucra individual si in grupuri pe teme precum co-dependenta in relatii, vindecarea copilului interior.

*Coach si Trainer NLP Rezonantz.( Kutschera Institut Austria- promotia 2009).

Informatii despre activitatea lui Veet Cristian gasiti aici: www.skymind.ro . Pe Facebook ne gasiti pe pagina Sky Mind.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Ce vei invata venind la aceasta Conferinta si Workshop?!

1. Cele 3 minti intr-una singura sau Viziunea orientala asupra Iubirii si Sexualitatii.
2. De ce barbatii sunt mai intai interesati sexual de femei iar femeile de mintea si sufletul barbatului? (perspectiva taoista/ tantrica)
3. Ce sunt „centrii” pozitivi energetici ai barbatului si ai femeii? Cum putem, intelegand asta, sa ne amplificam carisma si masculinitatea ori feminitatea dupa caz.
4. Cum putem impaca nevoie de Libertate si Nou (de multe ori specifica Barbatilor) cu cea de Afectiune (de multe ori specifica Femeilor)?
5. Importanta distinctiei dintre ejaculare si orgasm. (in special pentru barbati)
6. Actul sexual = doar pentru procreere?
7. Ce este Orgasmul de tip Vale din Tao? Dar Orgasmele Multiple?
8. Tehnica de echilibrare a mintii cu corpul prin Tao/Tantra. Cheia: Sa incepem cu Corpul!
^^^^^^^^^^^^^^^^^

***Vrei sa ai o experienta dincolo de ce se aude in media/ziare sau in cafenele?

****Vrei sa experiementezi mai mult acest subiect?

^^^  Incepem pe 13 mai. – Workshopul DINCOLO DE TABU- Intalnirea dintre intimitate, sexualitate si spiritualitate. Locurile sunt Limitate. Inscrie-te AICI. 

Pe curand!
Veet Cristian 

„Iubirea este o stare de a Fi nu o Relatie.” OSHO

2,831 total views, 7 views today

Detalii

Data:
mai 12
Timp:
16:00 - 21:00
Eveniment Categories:
, ,
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Detalii

Data:
mai 12
Timp:
16:00 - 21:00
Eveniment Categories:
, ,